Hvordan til e-post Microsoft Publisher Clipart

Hvordan til e-post Microsoft Publisher Clipart


Microsoft gir utklipp som vekker følelser. Disse bildene kan også oversettes til mange betydninger når de brukes i ulike sammenhenger. Microsoft faktisk gjør sine tallrike utklippsbilder navigerbare via dusinvis av mediekategorier. Kategorier av Microsoft Publisher utklipp inkluderer dyr, skilt, bakgrunn, helse, fritid, symboler, transport, reise, astrologi, kunst og dekorative elementer. I tillegg til å gi variasjon, når du bruker et Microsoft-program som Publisher, utklipp bilder er tilgjengelige for kopiering og lagre som bilder på datamaskiner som gjør dem enkle å overføre elektronisk også.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Publisher, og klikk på "Sett inn" -kategorien under verktøylinjen.

2 Klikk på "Clip Art" for å åpne et søkefelt. Skriv inn navnet på et bilde du ønsker å finne. Når det dukker opp, klikk på den en gang for å flytte den til blank side.

3 Plasser musepekeren over bildet og høyreklikk. Venstre klikk på "Lagre bilde som" for å navngi bildet og lagre det i en bestemt fil plassering på datamaskinen. For denne demonstrasjonen, lagre bildet til skrivebordet for enkel gjenfinning.

4 Åpne e-posten din og klikk på "Compose" eller "Ny" for å sette i gang en e-post. Etter inntasting av en videresending e-postadresse, et emne og brødtekst eventuelt klikk på "Fest" eller en verktøylinje binders hvis tilgjengelig og "Browse". Gå til skrivebordet etter filplasseringen og bla til du finner bildet. Klikk på den en gang å laste den opp til den utgående meldingen.

5 Klikk "Fest" og en gang festet, vil du se en binders og / eller filnavnet på bildet under emnet overskriften på e-post. Klikk på "Send".