Hvordan til Split bakgrunnslag i Photoshop

Hvordan til Split bakgrunnslag i Photoshop


Splitte et bakgrunnslag kan utføres på mange måter. Dette er den enkleste måten å sikre at du får til å dele bakgrunnen på den måten at du ønsker det delt. Dette eksemplet bruker et bilde av Eiffeltårnet mot en skyline. Du vil dele bilder ved å fjerne Eiffeltårnet og plassere den i et nytt lerret og deretter forlate skyline i det opprinnelige bildet.

Bruksanvisning

Hvordan til Split i et bakgrunnsbilde

1 Åpne din "bakgrunnslaget" i Photoshop. Dette vil i utgangspunktet være den opprinnelige bilde som du har tatt.

2 Kopier bildet, slik at du ikke jobber med den opprinnelige. Dette er enkelt. Klikk på "Image" knappen i menyen øverst og i rullegardinlisten, og klikk på «Duplicate». En dialogboks åpnes og spørre deg hva du ønsker å lagre bildet som. Velg et navn, skriver du det inn og klikk "OK." Du har nå et bilde for å arbeide på.

3 Velg den delen av bildet som du vil dele. I dette eksemplet skal vi kutte Eiffeltårnet fra sin bakgrunn så effektivt splitte bildet i to. Vi kommer til å ta bort Eiffeltårnet og bare la skyline. For å velge den delen av bildet som du vil; bruke riktig valg verktøyet. I dette eksempelet har jeg brukt den magnetiske lassoen fordi dette fungerer godt på et objekt som er av samme farge, og har mange kompliserte og ujevne kanter. Du kan også bruke lasso verktøyet, polygon lasso, tryllestav eller hurtigvalgverktøyet.

4 Opprett et nytt lerret. Dette gjøres ved å klikke på "File" knappen i menyen øverst og deretter "Ny" i drop-down boks. Kontroller at du sjekke størrelsen du ønsker å gjøre boksen først, før du gjør dette. Gjør den nye lerretet samme størrelse og oppløsning som originalbildet. Skriv inn størrelsene i boksene angitt og gi filen et nytt navn. Gjør bakgrunnen transparent med mindre du ønsker å ha ditt bilde plassert på en hvit eller forskjellige farger lerret; dette kan gjøres her.

5 Gå tilbake til bildet du jobbet med (bare klikk på den), og nå gå til "Edit" i toppmenyen, og deretter i rullegardinmenyen, klikk på "Cut"

6 Klikk på ditt nye lerret og deretter gå tilbake til "Edit" i menyen, og denne gangen i rullegardinmenyen, klikk på "Lim inn." Nå i arbeids bilde vil du ha en hvit plass der objektet pleide å være, og i det nye lerretet du vil ha objektet. Så du har effektivt delt bildet. Hvis du ønsker å dele bakgrunnen til ytterligere komponenter, bare gjenta prosessen ovenfor.

7 Bruk klone stempel for å rydde opp bakgrunnsbildet. Du kan gjøre dette hvis, for eksempel, ville du fylle på himmelen for å gjøre bildet helt igjen. Bruk viskelær verktøy for å rydde opp i bildet i det nye lerretet. Den beste måten å bruke viskelæret er å zoome inn veldig nær de områdene som trenger rengjøring.

Hint

  • Hvis du vil kontrollere eller endre en bildestørrelse, klikk på "Image" knappen i menyen øverst og deretter "bildestørrelse" i rullegardinmenyen. Dette vil få opp en dialogboks. Sjekk bredde, høyde og oppløsning, eller endre disse bare ved å klikke på den aktuelle boksen og skrive inn en ny størrelse.
  • Husk alltid å sjekke om størrelsen er i tommer, centimeter eller piksler.
  • Husk at hvis du gjør en feil, kan du klikke på "Edit" knappen i menyen øverst og deretter "Step bakover", og du kan gå tilbake et trinn (eller mer, om nødvendig).
  • Bruk alltid en kopi så din 'originale' er trygt.