Hvordan til Split Charter Kabel Internet Service

Hvordan til Split Charter Kabel Internet Service


Splitting kabel brukes til å involvere ulovlige aktiviteter, splittere og relevant kunnskap om hvordan kabelsystemer fungerte. Men å dele en Internett-signalet er mye enklere og i de fleste tilfeller er helt lovlig. Med en ruter, kan du dele din Charter Internett-tjeneste mellom flere datamaskiner og hver datamaskin kan bruke Internett på samme tid. Enten datamaskinene er kablet eller trådløst, kan du likevel dele din Charter Internett-signal mellom dem.

Bruksanvisning

1 Plugg modemet inn i kabel Internett-tjenesten leveres av Charter. Charter kan komme hjem til deg for å installere tjenesten eller hvis det allerede er installert, kan en telefon support tekniker kunne forklare hvordan å plugge modemet inn i ditt eksisterende kabeltilkobling.

2 Sett ruteren til modemet ved hjelp av en Cat-5 eller Ethernet-kabel, avhengig av ruterens spesifikasjoner. Sjekk produkt instruksjoner for riktig type kabel som skal brukes. Selv om du bruker en trådløs ruter, vil du fortsatt trenger å koble den til modemet.

3 Koble Ethernet-kabler til baksiden av ruteren. Koble den andre enden av hver kabel til en datamaskin som skal dele Charter Internett-tjenesten via en kablet tilkobling. Datamaskiner som deler Internett signalet trådløst ikke trenger å være koblet til ruteren.

4 Slå på modemet og ruteren. Deretter slår du på datamaskinene som er nå koblet til Charter Internett-tjeneste. Du vil motta et signal på kablet tilkobling samt trådløse tilkoblinger.