Hvordan til Store Outlook Online

Hvordan til Store Outlook Online


Hvis du er en av de mange databrukere som bruker Microsoft Outlook til å administrere dine saker, så vet du at de tilhørende filene kan inneholde noen svært viktig informasjon. Outlook-filer med e-postkommunikasjon, kontakter og planlagte kalenderhendelser og oppgaver kan sikkerhetskopieres og lagres med en online datalagring tjenesten, slik at du kan få tilgang til dem uansett hvor du har en Internett-tilkobling.

Bruksanvisning

1 Åpne Outlook, klikk på "File" -menyen og klikk deretter på "Import og eksport".

2 Velg "Eksporter til en fil" og klikk "Next". I det neste vinduet som vises, velger du "personlige mapper PST," og klikk på "Next".

3 Velg hvilke av dine personlige mapper som du ønsker å lagre på nettet, og klikk "Next". Velg en mappe og stedet der du ønsker å eksportere disse mappene. Legg merke til dette stedet som du vil trenge det senere. Klikk på "Finish".

4 Logg deg på Internett og naviger til Box.net nettstedet. De tilbyr en gratis prøveversjon for deres tjeneste.

5 Opprett en konto ved å skrive inn ditt navn, e-postadresse og passord, og fylle ut de andre nødvendige elementer. Nettstedet gir enkle å følge instruksjonene på skjermen.

6 Klikk på "Opprett en mappe" når du er ferdig med å sette opp en konto. Navn mappen, og velg om du vil at mappen skal være privat, eller hvis du vil at andre skal kunne få tilgang til det. Klikk på "Create Now" -knappen, og deretter "ta meg det."

7 Klikk på "Last opp ny Files". Finn filene du noterte i trinn 3 og velge dem. Klikk på "Last opp nå" -knappen, vent på melding om at filen opplastingen er fullført, og så har du lykkes lagret i Outlook filer på nettet.

Hint

  • Du kan også bruke en søkemotor for å finne en datalagring tjeneste du ønsker. Det er mange online lagringsplass tjenesteleverandører nettsteder.