Hvordan til Store & Search Hundrevis av PDF-filer

Hvordan til Store & Search Hundrevis av PDF-filer


Adobe Acrobat oppretter PDF-filer som er søkbare med Adobe Reader. En måte å lagre og søke gjennom hundrevis av PDF-filer for et enkelt ord eller uttrykk er å bruke gratisprogrammet Adobe Reader og organisatoriske evner av Windows Explorer programvaren som er inkludert i alle versjoner av Windows. Hvis lagringsplass er et problem, kan PDF-filer lagres på en kompakt disk (CD) eller ekstern harddisk og fortsatt søkes av Adobe Reader. Men å søke filer på en CD vil være betydelig tregere enn å søke en harddisk.

Bruksanvisning

Windows Explorer

1 Hvordan til Store & Search Hundrevis av PDF-filer

En ekstern harddisk kan huse tusenvis av PDF-filer.

Klikk "Start" og åpne Windows Utforsker. Hvis det ikke er oppført på startmenyen, søk "Alle programmer" for det. Windows Explorer vil avdekke strukturen på harddisken din i to vinduer. Den venstre vinduet viser mapper og undermapper. Single-klikk på en mappe og det høyre vinduet viser hvilke filer som ligger i denne mappen.

2 Bla ned til "Mine dokumenter".

3 Høyreklikk på "Mine dokumenter" og velg "New".

4 Lag en mappe som heter "PDF-filer."

5 Høyreklikk på "PDF-filer" og velg "New".

6 Opprett undermapper i å organisere PDF-filer. For eksempel: en student kan opprette undermapper under "PDF Files" -mappen tittelen "Academic Research," "Kurs pensum" og "Outside Reading". Deretter, under "Academic Research" mappen, kan hun lage tre undermapper med tittelen:. "English", "historie" og "Philosophy" Når du skriver en historie papir, kan hun søke alle PDF-filer i "History" -mappen etter bestemte ord eller setninger.

Adobe Reader

7

Adobe Reader-programvaren er ca 52 MB.

Last ned gratisprogrammet Adobe Reader fra Adobes nettsted (se Ressurser). Adobe Reader installeres automatisk når nedlastingen er fullført.

8 Åpne Adobe Reader, klikk på "Edit" på hovedverktøylinjen og velg "Søk". I popup-menyen, velge å søke "i gjeldende dokument" eller "Alle PDF-dokumenter i." For de "Alle PDF-dokumenter i" valg, vil en rullegardinmeny vises. Velg mappen eller mappene du ønsker å inkludere i søket. For eksempel kan en student søke gjennom alle PDF-dokumenter i "PDF Files" -mappen eller bare de i mappen som heter "History".

9 Skriv inn et ord i søkeboksen. Velg om du ønsker å søke etter "hele ord" eller noen andre parameter eller kombinasjon av parametere. Du kan også søke etter fraser som "Rawls 'teori om rettferdighet."

10 Klikk på "Søk". Når søket er fullført, vil søkevinduet viser hver enkelt forekomst av søket ord eller uttrykk i sammenheng. Hvis du velger å søke i flere dokumenter, vil søkevinduet viser hver enkelt forekomst av søkeordet i hvert dokument som inneholder det.

11 Klikk på seksjonen i søkemenyen som oppfyller dine krav søke. Adobe Reader vil åpne dokumentet for deg og markere ord eller søk setning slik at det er lett å finne. Når dokumentet er åpent, vil et enkelt klikk på hver av de andre forekomster av søke ord eller uttrykk i søkevinduet finne den forekomsten i det åpne dokumentet.