Hvordan tilbakestille blekknivå i en HP21

Hvordan tilbakestille blekknivå i en HP21


HP 21 blekkpatron kan etterfylles med en refill blekk kit. Patronen må tilbakestilles slik at blekkmåleren erkjenner at blekket har blitt etterfylt. Kassetten og skriveren kan fungere uten å tilbakestille blekknivået, men for å se hvor mye blekk du har igjen i patronen, bør du tilbakestille blekkmåleren.

Bruksanvisning

1 Slå HP 21 blekkpatron over slik kontaktene er på bunnen av kassetten når du holder den i hånden. Ikke ta på kontaktene med fingrene.

2 Skjær et lite stykke tape som vil dekke toppen kontakten i andre rekke fra venstre. Tapen bør dekke bare den syvende kontakt. Sett blekkpatronen i skriveren. Skriveren vil kjøre en justeringsside som det gjør når du bytter ut blekkpatronen med en ny blekkpatron. Når justeringen er ferdig, fjern kassetten.

3 Skjær et lite stykke tape. Plasser den på den siste kontakten på toppen av andre rad fra høyre. Plasser kassetten i skriveren, og skriveren vil kjøre en annen justering. Ta ut patronen etter justeringen.

4 Fjern tapen fra kontaktene. Sørg for å fjerne limet slik at ingen rester er igjen på kontakten. Plasser HP 21 blekkpatron i skriveren. Den blekkmåleren på skjermen vil vise en full blekknivå.