Hvordan Tildele innlegg til en bruker i WordPress

Hvis du har en WordPress nettsted med flere bidragsytere, kan du foretrekker å legge til nytt innhold til nettstedet selv heller enn å gi hver bidragsyter full tilgang til nettstedet. Av denne grunn gir WordPress administratoren muligheten til å tildele en stolpe manuelt til en hvilken som helst bruker. Bruk "forfatter" drop-down menyen i WordPress for å gi kreditt til artikkelens opprinnelige forfatteren heller enn "admin".

Bruksanvisning

1 Klikk på "innlegg" menyen på venstre side av hovedmenyen på WordPress nettsted. Dette viser en liste over nettstedets siste offentliggjorte innlegg.

2 Plasser musepekeren over tittelen på innlegget du vil tilordne. En meny vises under tittelen. Klikk på "Quick Edit" link. Dette utvider menyen under stillingens tittel.

3 Klikk på "forfatter" drop-down menyen og velg brukernavnet på forfatteren du vil tilordne posten til.

4 Klikk på "Update" knappen på høyre side av siden.

Hint

  • Du kan også tildele en post til en forfatter når du oppretter den ved hjelp av "forfatter" drop-down menyen nederst meldingsutformningsiden skjermen. Hvis du ikke ser denne menyen, klikk på "Screen Options" -fanen øverst i vinduet og plassere en sjekk i "forfatteren" boksen.