Hvordan Tillat Kommenterer i Adobe Reader 8

Adobe Reader 8 er et dataprogram som er tilgjengelig for gratis og lar enkeltpersoner muligheten til å vise Adobe Portable Document-filer (PDF). Som standard kan PDF-dokumenter bare ses og ikke modifisert med gratisversjonen av programvaren. Adobe Acrobat 8 ​​Professional er en betalt versjon av programvaren som gjør at skaperne å aktivere kommentarer hvis de ønsker for sine seere til å gi tilbakemelding. Det er viktig å merke seg at når et dokument er aktivert for å kommentere, det kan ikke redigeres av skaperen.

Bruksanvisning

1 Start Adobe Acrobat 8 ​​Professional fra datamaskinen.

2 Klikk "Fil" og deretter "Open" fra toppmenyen. Bla til dokumentet du ønsker å tillate kommenterer og klikk på "Open" knappen.

3 Velg "dokument" fra toppmenyen.

4 Velg "Aktiver for kommentering og analyse i Adobe Reader" fra rullegardinmenyen. En dialogboks ( "Reader Aktiver Dokument for kommentering") vises advarer deg om endringene. Klikk på "OK".

5 Klikk "Lagre en kopi" når du blir bedt med Lagre dialogboksen. Velg et nytt navn for dokumentet og klikk "Lagre". Når et dokument er aktivert for å kommentere, er det ikke lenger redigeres med Acrobat. Ved å klikke på "Lagre en kopi" vil skape en kopi av dokumentet som kan redigeres på et senere tidspunkt.