Hvordan Tips en avsender at de er blokkert fra Gmail

Blokkerer noen fra å sende e-post til Gmail-kontoen er ikke en blokk i tradisjonell forstand. Snarere enn å hindre brukeren fra å sende e-post til din Gmail-konto, kan du opprette et filter som køer meldinger han sender for automatisk sletting. Som et resultat, kan du sende en bruker melding om at du har blokkert ham ved hjelp av Gmail uten frykt for å se en fiendtlig reaksjon.

Bruksanvisning

1 Logg på Gmail og klikk på "Skriv e-post" -knappen. Skriv inn e-postadressen til personen du blokkert og gi meldingen et emne, dvs. "RE:. Snakke via Gmail"

2 Skrive en melding som konsist og respektfullt forklarer dine grunner for å blokkere personen. Unngå å bruke provoserende språk eller noe som fremkaller en sterk reaksjon - selv om personen kan svare deg, vil du ikke se det, og vil derfor ikke svare på henne. Blir ignorert gjør personen enda mer opprørt, så minimerer hvordan rasende du gjøre henne i første omgang.

3 Send meldingen av og ikke ta kontakt med personen igjen. Som du har forhindret meldinger personen sender du via Gmail fra å nå deg, er det bare rettferdig at du bør også slutte fremtidig kommunikasjon.