Hvordan Tips en Business Objects Rapporter

Hvordan Tips en Business Objects Rapporter


En forretningsobjekter rapporten er en viktig del av kommunikasjon for de som er involvert i virksomheten, for eksempel sjefen din, kolleger eller ansatte. Forstå hvordan å sende en forretningsobjekter rapporten kan du sende e-post andre typer rapporter og dokumenter til personer i din bedrift eller ditt personlige liv. Sende en Business Objects rapporten er lett å gjøre.

Bruksanvisning

1 Opprett forretningsobjekter rapportere på datamaskinen. Du kan bruke eksisterende informasjon, informasjon du har skrevet selv, eller informasjon som mottas på et hopp stasjon eller disk.

2 Åpne Business Objects rapporten. Hvis det er et Word-dokument, bruker Word. Hvis det er en pdf, bruke Adobe. Hvis det er en .txt-fil eller en annen type dokument fil, kan du bruke notatblokken til å åpne opp dokumentet.

3 Bruk "Lagre som" -funksjonen. Hvis du har muligheten, lagre dokumentet som en Word-fil, eller en .doc-fil. Lagre den på skrivebordet, eller et annet sted du vil huske enkelt.

4 Åpne opp alle e-postprogram. Dette kan være en datamaskin-basert program, som Outlook, eller en web-basert program som Hotmail. Logg inn på din e-postkonto, eller lage en hvis du ikke har en e-postkonto.

5 Klikk på "ny melding" eller "Skriv" avhengig av hvilken type e-post du bruker.

6 Skriv inn e-postadressene til alle som trenger å motta Business Objects rapporten. Dette kan inkludere sjefen din, regnskapssjef, kollegaene dine, eller dine ansatte.

7 Skriv et kort notat i kroppen av e-posten, for eksempel "her er det Business Objects-rapporten." Skriv "Business Objects rapportere" eller noe lignende i emnefeltet.

8 Klikk "Legg ved fil." Dette er vanligvis plassert under området der du skriver inn adresser og emnefeltet og over kroppen av e-posten.

9 Se etter boksen for å åpne opp, noe som vil tillate deg å "bla". Klikk på "Browse" og naviger gjennom datamaskinen før du finner filen du leter etter. Klikk på den. Klikk på "fest". Noen e-postprogrammer vil be deg om å klikke "OK" før eller etter "fest".

10 Vent til du har mottatt bekreftelse på vedlegget. Dette vil enten være en bekreftelse på at dukker opp for deg, for eksempel en boks som sier "filen har blitt festet", eller det vil være en visuell bekreftelse på at du kan se ved å se på meldingen.

11 Klikk "Send" for å sende e-post med dine forretningsobjekter rapporten knyttet til den.