Hvordan Tips en distribusjonsliste i Outlook

Hvordan Tips en distribusjonsliste i Outlook


Microsoft Outlook lar brukerne opprette flere e-postdistribusjonslister som kompilere e-postadresser og annen kontaktinformasjon for ulike grupper av mennesker. For eksempel kan en person som jobber i PR har en distribusjonsliste for kringkasting journalister, en annen for avisjournalister og en annen for andre ansatte.

Bruksanvisning

1 Åpne opp Microsoft Outlook ved å klikke på ikonet "Outlook" på skrivebordet, eller ved å gå til "Start" -menyen og velge "Alle programmer", "Microsoft Office" og deretter "Microsoft Outlook."

2 Klikk på "Verktøy" -menyen i menylinjen øverst. Når rullegardinmenyen åpnes, klikker du på "Alternativer".

3 Finn teksten som sier "Bruk Word til å redigere e-postmeldinger" i vinduet som vises. Kontroller at boksen ved siden av denne teksten er ikke sjekket; hvis det er, klikker du på boksen for å fjerne merket. Den nøyaktige ordlyden kan variere noe avhengig av hvilken versjon av Outlook du bruker.

4 Klikk på knappen nederst til høyre i vinduet som leser "Apply" og deretter på "OK" -knappen.

5 Trykk "Ctrl" og "N" samtidig for å åpne en ny e-postmelding. Når en melding åpnes, flytter du markøren til "Insert" -menyen øverst og klikk på den, klikk på "Item".

6 Åpne "Look in" i "Sett inn element" vinduet, velg deretter "Kontakter". Når "elementer" liste vises, velger distribusjonslisten som du ønsker å dele.

7 Klikk på distribusjonslisten en gang. Finn "Vedlegg" -knappen øverst i venstre hjørne av vinduet, og sørg for at den er valgt. Klikk på "OK". Meldingen vises med kontaktlisten lagres som et vedlegg. Hvis du vil dele listen, skriv inn adressen til mottakeren (e) og klikk på "Send".