Hvordan Tips en mp3

Hvordan Tips en mp3


Det er enklere enn du tror å sende en mp3. Sjansen er at du sannsynligvis allerede kjent med hvordan du legger et dokument til en e-post. Prosedyren for e-post en mp3 er nesten nøyaktig det samme. Alt du trenger å gjøre er å åpne e-postprogrammet og laste opp din mp3 som et vedlegg.

Bruksanvisning

1 Først åpner opp e-postprogrammet.

2 Neste skrive en ny e-postmelding. Du kan fylle ut alle feltene for faget, adresse og budskap enten nå eller etter at du legger ved din mp3-fil.

3 Hvordan Tips en mp3

Finn "feste" -knappen, og klikk på den. En nettleser åpnes.

4 Hvordan Tips en mp3


Hvis du ønsker å sende en mp3, må mp3 fil lagres et sted på datamaskinen eller på en ekstern harddisk som er koblet til datamaskinen. Ved hjelp av nettleseren, finne mp3-fil på datamaskinen. Klikk på mp3-fil og vente på det å bli lastet opp til din e-post som et vedlegg.

5 Hvis du ikke allerede har gjort det, fylle ut adresse, emne og meldings feltene i e-posten. Klikk deretter på "send" for å sende e-post til mp3.

Hint

  • Det er vanligvis høflig å spørre en person om de ønsker å motta en mp3 via e-post før du sender den. MP3-filer kan være store, og hvis mottakerens e-innboksen er allerede full, kan filen skyve innboksen i løpet av sin størrelse grense.
  • Hvis mottakeren ikke ønsker å motta en mp3 i hans eller hennes innboks, kan du levere filen via FTP.