Hvordan Tips en portefølje

Hvordan Tips en portefølje


Mange arbeidsgivere skjermen og ansette søkere basert på sine porteføljer. I dagens høyteknologiske elektroniske verden, er e-post den raskeste og enkleste måten å sende digitalisert informasjon - dette inkluderer porteføljer. Flere og flere arbeidsgivere krever at du sender inn via e-post. Hvis du ikke kan gjøre dette, du kommer til å miste ut til den personen som kan. Heldigvis sende din portefølje ved hjelp av e-post er overraskende enkelt og krever bare grunnleggende dataferdigheter.

Bruksanvisning

Hvordan Tips en portefølje

1 Overfør innholdet i din portefølje på datamaskinen din, hvis det ikke allerede er det.

2 Lag en mappe og dra filene du ønsker å sende inn i den. Hvis filene er store i størrelse, slik som bilder, video, lydklipp osv, høyreklikk på mappen og velg alternativet for å "Komprimer mappe." Dette vil skape en komprimert eller "glidelås" -mappen, som kan være lett sendes som e-postvedlegg. Lagre mappen til skrivebordet eller et annet område av datamaskinen av ditt valg.

3 Åpne e-postprogrammet og velg alternativet for å skrive en ny e-post- ofte kalt "Skriv e-post." Det vil bli en "Legg til vedlegg" alternativet som lar deg legge til filer eller mapper fra datamaskinen til e-posten. Velg filen eller mappen som inneholder din portefølje. Klikk deretter på "OK" eller "Fest" for å legge filen til din e-post.

4 Skriv inn e-postadressen til personen du sender din portefølje til. Fyll inn e-postemnet og tekst om nødvendig og og velg "Send". En e-post med din portefølje vil bli sendt.

Hint

  • Sørg for at e-postmottaker kan åpne type filer du har sendt. Er du i tvil, spør.
  • Dobbeltsjekk å sørge for at e-posten faktisk er sendt. Velg "sendte mail" i e-postprogrammet. Hvis du ser e og festet portefølje der uten noen "x" eller feilmeldingen knyttet til den, så det var sikkert sendt.