Hvordan Tips en Skannet dokument med Photo

HP Photosmart er en gratis programvare med evne til å redigere, skrive ut, dele og organisere bilder. Den lar deg også til å holde en familie album som du kan dele med andre. Photo lar også brukere til å skanne og e-dokumenter.

Bruksanvisning

1 Skann dokumentet må du sende e-post. Følg instruksjonene i skannerens brukerhåndboken om hvordan du velger riktig oppløsning og andre funksjoner som er viktige for kvalitet skanninger.

2 Endre navnet på dokumentet når skanningen er fullført. Photo gir automatisk navnet "scan0002" til det skannede dokumentet. Endre dette navnet til noe som gjør det lett å finne dokumentet. For å gjøre dette, klikk på "View" i kategorien Vis, og velg elementet du trenger å endre. Skriv inn ønsket navn i bildeinformasjonen som ligger i nedre venstre hjørne.

3 Åpne innboksen. Velg "Skriv" og klikk på "Legg ved filer." Noen e-postoperatørene bruker begrepene "Ny e-post" eller "Opprett e-post" i stedet for "Skriv". Det er generelt plassert i øverste venstre hjørne i innboksen.

4 Klikk på "Bla gjennom" og velg filen eller filene du trenger å sende. Fest eller flere filer. Send meldingen.

Hint

  • Photo gir ofte blekk rapporter. Se opp for disse rapportene, da de generelt er unøyaktig.
  • Ikke skanne mer enn én side om gangen, og ikke trykk "Scan" mer enn en gang.
  • Ikke skanne dokumenter som inneholder personlig informasjon, for eksempel sjekker, private poster eller transaksjoner.