Hvordan Tips for lesbisk Online Dating

Lesbisk online dating er raskt blitt en kvinnelig kjærlighet fenomen. Millioner av kvinner er på jakt etter sin sjelefrende, og oddsene er gode for sine sjelefrender er ute også. Lær hvordan du oppretter en trygg og overbevisende profil, gjør første kontakt, designe en flott første date, og unngå de vanligste feilene.

Bruksanvisning

1 SIKKERHET

Ditt syn på kjærlighet kan ikke være tradisjonelle, men det betyr ikke at du er immun mot farene ved tradisjonell rett dating. Faktisk kan lesbiske online dating sites være en magnet for ustabile, selv farlige kvinner og menn. Det er nesten umulig å være sikker på en profil er en nøyaktig gjengivelse av den personen å skrive den. Av denne grunn bør sikkerheten alltid være din primære bekymring.

Sikkerhets tips er lagt til ulike trinnene i denne artikkelen for å hjelpe deg å ta kloke avgjørelser som du søker etter ekte kjærlighet. I tillegg til disse tipsene, kan du ta litt tid til å vurdere sikkerhets artiklene som er oppført i Resources nedenfor denne artikkelen.

Ditt ønske om kjærlighet er sterk, men å elske deg selv er den første og mest avgjørende skritt på veien til romantikk. Verdsetter deg selv nok til å sette ditt behov for sikkerhet i forkant av ditt ønske om kameratskap.

2 Opprette en profil

Etter å ha registrert kontoen din, er det første skrittet mot Ms Høyre på nettet for å opprette en profil for henne å se. Høres enkelt nok, ikke sant? Nevn yrket (i vage termer bare), dine hobbyer, hvor lenge du har vært ute, og hva du leter etter i en kvinne, og jobben er gjort. På en måte.

Hvis du leter etter en kvalitet forhold, og for å unngå blindvei dating, må du opprette en profil rik med personlighet (ikke personopplysninger), som vil sjarmere og inspirere personlighet. For å gjøre dette, må du gjøre en felles innsats for å unngå stereotype selv. Opprette en profil fylt med klisjeer er en fin måte å bore den kvinnen du har tenkt å blende.

Nettdatere i alle retninger risikerer å presentere sin uniform, snarere enn deres personligheter. Homofile og lesbiske online dating er ikke annerledes, selv om det er visse stereotypier som er så rike at de i ett med bakgrunnen. Profiler tynget med overdreven symboler av gay pride, feminisme, lesbiske, eller kulturelle symboler tendens til å bore nettdatere. Det er ikke slik at noen av disse problemene mangler verdi eller betydning, men i arena for lesbisk online dating, har deres popularitet svekket deres følelsesmessig påvirkning.

I stedet snakker om problemer som ikke nødvendigvis er relatert til orientering. Eller, snakke om spesifikke fasetter av disse interessene. For eksempel, i stedet for å overbelaste din profil med regnbuer, snakke om dine erfaringer i å støtte disse årsakene. Det er nok å si at du er eller ikke er åpent lesbisk. Ytterligere omtale av stolthet, uten spesifikke detaljer, og tilbyr noe unikt å fange en potensiell partner oppmerksomhet.

ADVARSLER: Ikke nevn din arbeidsplass, eller til og med bestemt tittel i profilen din. Du må heller ikke bruke bilder av deg selv som eksisterer andre steder på internett med samme navn. Dette vil gjøre det enkelt for stalkers å raskt oppdage din personlige informasjon. Se avsnittet nedenfor denne artikkelen for mer informasjon.

3 MAKING Første kontakt

Alle har en unik tilnærming til romantikk. Noen velger å ta tyren ved hornene og fange oppmerksomheten til de som fanger deres øyne. Andre er mer reservert og vil heller vente på å bli kontaktet. Venter på at interesserte suiters å nærme deg kan fungere i heteroseksuelle online dating, men lebsian online dating er ikke alltid så lett. Du kan finne det, uten å ta initiativ, tiden går heller stille.

Fordi kjønnsroller er udefinert i verden av homofile romantikk, til stor kvinnelig tradisjon av å vente på at noen uttrykker interesse for deg rett og slett ikke fungerer ... eller i hvert fall ikke godt. Hvis du er komfortabel å vente på noen herlige damen til å legge merke til at du eksisterer, slik at første kontakt er ikke nødvendig. Men hvis du virkelig ønsker å ta et skritt mot romantisk lykke nå, må du være en stepping ut.

Making første kontakten er ikke vanskelig, og det bør ikke være skremmende. Hvis du har anmeldt profiler og er bare nærmer kvinner du føler at du har en felles interesse med, snakke med dem bør være ganske enkelt. Bruk velkjente felles interesser som en ice breaker.

Ikke bekymre deg hvis du ikke umiddelbart får svar. Noen brukere kan ikke være å sjekke e-posten sin regelmessig. Andre bruker er rett og slett inaktive og har ennå å bli fjernet fra den lesbiske online dating system database. Bare fortsette å prøve, og etter hvert vil du få et svar.

4 FORBLI ROLIG

Når kjærligheten endelig streik, kan du bli fristet til å kaste seg hodestups inn i vind av romantikk. Dessverre, kan partneren din ikke fullt så behagelig å ta ting fort. Dette betyr ikke at hun ikke vil til slutt finne seg hodet over heals forelsket i deg. Det betyr bare at hun ikke er villig til å falle hodestups forelsket i alle.

Prøv å holde ro og litt reservert. Ikke bare vil dette hindre deg fra spooking din nye kjærlighet, men det kan faktisk gjøre henne mer interessert i å bli den aggressive. Kvinner elsker en utfordring. Å gi henne alt du har fra begynnelsen later ingen hemmelighet å holde henne interessert.