Hvordan tjene penger Blogging For Free

Mens mange nettstedet administratorer opprettholde sine blogger for rekreasjonsformål, mens andre ønsker å tjene penger for sin innsats. Mange gratis blogging tjenester, inkludert Blogger og WordPress, lar deg sette opp ulike mekanismer for passiv og aktiv moneymaking på sidene dine. Du vil ikke være i stand til å registrere og bruke et domenenavn av din egen med mindre du er klar til å bruke litt penger, og som kan begrense hvordan profesjonelle leserne oppfatter deg å være. Men du kan fortsatt tjene penger på blogging for gratis. Opprette et vellykket inntektsstrøm består av å bruke tjenester og praksis som er tett knyttet til bloggens hovedfokus.

kontekstuelle annonser

Tillate annonsører å vise reklameannonser er en vanlig måte å tjene penger fra blogger. Nettet tilbyr en rekke kontekstuelle annonseprogrammer som automatisk viser dynamiske reklame rettet mot ditt nettsted nisje. Populære programmer inkluderer AdSense, Pus og Adbrite. Når du registrerer deg, gjennomføre det angitte koden fra programmet gjennom bloggen din generelle innstillinger eller HTML-redigeringsprogram, så la for reklamer som å fylle.

affiliate markedsføring

Affiliate markedsføring består av produkter eller premium-tjenester der du får en kommisjon med hver vellykket salg. Programmer som LinkShare.com og CommissionJunction.com er fremtredende eksempler, slik at du kan tjene fra hundrevis av nisjeprodukter og tjenester. Velg blant fremmende bannere vanligvis tilgjengelig, og sett den inn i bloggen din. Hvert salg lykkes tjener du en viss mengde penger.

CPA tilbud

Kostnad per handling, eller CPA, ligner på affiliate markedsføring modeller; Men får du betaling for å fullføre en oppgave for bedrifter og annonsører. Dette kan omfatte å ha brukere gi sin kontaktinformasjon til å motta fremtidige tilbud, så vel som å laste ned et program til datamaskinen. Mye som andre salgsfremmende metoder, velge tilbudet du ønsker å annonsere på bloggen din via hyperlenker eller gjennom bannerannonser som leveres av annonsøren.

Produkter og tjenester

Hvis bloggen din mottar en jevn mengde trafikk, selge dine egne produkter eller tjenester til lojale besøkende. Etablere en betrodd forhold og gi noen spesiell konsert som skriver tjenester, webdesign eller bilderedigering. Gi eksempler på arbeidet for å imponere potensielle kunder eller nærme seg andre taktikker som engangs gratis tjenester til nye kunder.

blogg Networks

Bli betalt blogg-nettverk og tjene penger ved å skrive for andre bloggere eller fremme sitt innhold på bloggen din. Din jobb består vanligvis av å skrive om et bestemt emne basert på annonsørens kriterier. Hvis innlegget er akseptert, er du deretter utbetalt et bestemt beløp. Prominente blogginnlegg nettverk omfatter PayPerPost.com, Blogsvertise.com og SponsoredReviews.com.

Donasjoner

Hvis du konsekvent gi verdifull informasjon til leserne, vurdere å legge en måte å motta donasjoner fra brukerne. Mange bloggere praktisere denne metoden med hell, som folk generelt setter pris på den informasjonen du gir til lojale lesere gratis. Prominente e-handel kilder som PayPal og Payza tilby tilpassdonasjonsknapper du kan plassere inn i bloggens HTML editor eller hoved widget skjermen.