Hvordan tjene penger for en blogg

Opprette bloggen din kan ta timer og timer av din tid. Mellom det tekniske arbeidet som det tar å opprette en blogg, forskning, skriving og vedlikehold, tiden virkelig legger opp. Siden du gjør alt arbeidet, hvorfor ikke få betalt for det?

Bruksanvisning

1 Selge annonseplass til virksomheten som selger produkter eller tjenester relatert til bloggen din emnet. Reklame bannere varierer i størrelse og pris. Noen bloggmaler allerede har plass for reklame som skal settes inn, mens andre blogger som ikke er utstyrt med disse rommene, kreves blogger å lage koden for å sette inn reklame. Ofte kjøperen vil skape den grafiske annonsen og gi den til blogger som skal settes inn.

2 Registrer deg med eksisterende annonsering programmer som GoogleAds, WidgetBucks og TextLinks. Måten hvert program fungerer varierer, men den generelle ideen er at reklame relevant til bloggen din emnet er plassert på bloggen din av selskapet du jobber med (ex. GoogleAds). Forfatteren av bloggen da får en sum penger per klikk eller per tusende visning. Jo flere seere du har, det er jo mer potensial til å tjene penger.

3 Bli en affiliate program som innlegg produkter for salg som er relatert til bloggen din emnet. Hver gang noen kjøper noe gjennom at bloggen, forfatteren får en del av midlene.

4 Legg produkter til bloggen din som er til salgs. For eksempel selge varer med bloggens navn, opprette en e-bok og betalt for det eller designe en teleseminar eller klasse og se hvor mange mennesker du kan få til å melde.

5 Legg en donasjon knapp til en blogg. Dette vil gi leserne til å donere hvor mye penger som de utpeker til å gå mot forfatteren for deres innsats.

Hint

  • Ikke bare prøve en av strategiene ovenfor. Prøv hver av dem og kanskje prøve noen i forbindelse med hverandre for å finne den beste, mest innbringende kombinasjon for bloggen din.