Hvordan tjene penger for plasma

Donerer plasma kan ikke være en livets mest hyggelige opplevelser, men det er definitivt en rask å måte å gjøre noen enkle penger. Det vil ikke nødvendigvis betale regninger, men det vil gi deg litt ekstra side penger. Ifølge National Plasma Centers nettsider, har 10 prosent av alle studenter donert plasma å tjene penger. Les videre for å finne ut hvordan du kan tjene penger og bidra til forskning bare ved å selge plasma.

Bruksanvisning

1 Finn en plasma donasjon senter nær deg. De befinner seg i de fleste byer, særlig i de som har høyskoler. Se Resources nedenfor for en guide til å finne din lokale plasma sentrum.

2 Spis noe og drikke mye vann før du går til plasma sentrum. Dette vil hjelpe deg fra følelsen altfor ør etter donere plasma.

3 Unngå å drikke alkohol innen 72 timer etter donerer plasma fordi alkohol kan dehydrere din plasma forsyning.

4 Ring plasma sentrum for å avgjøre om du trenger å gjøre en avtale. De fleste steder tillate walk-in donasjoner, men du trenger å være i stand til å sette av en time eller to, avhengig av hvor lang ventetiden er.

5 Besøk sentrum. Ulike plasma donasjon sentre kan kreve former, ID eller andre elementer. Forberede seg deretter ved å bringe en gyldig førerkort og være klar til å fylle ut noen papirer. Når du forhører deg om å gjøre en avtale spør senteret hvilke former og informasjonen de trenger.

6 Vet at de ansatte ved senteret vil guide deg gjennom deres individuelle prosess som involverer plasma donasjon. Etter donere plasma, vil senteret betaler for din donasjon.