Hvordan tjene penger gjennom Google AdSense-programmet

Hvordan tjene penger gjennom Google AdSense-programmet


Det er på tide å begynne å sette din skriver på jobb - for å tjene penger for deg selv! Catch hvordan du gjør det her.

Bruksanvisning

1 Søk om AdSense-programmet. Besøk www.google.com/adsense~~V å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet. Svar på spørsmålene fullstendig og nøyaktig. Du trenger enten en blogg eller et nettsted der du kan sette annonser på.

2 Vent på svar e-post. Trolig den mest ivrige vil du i løpet av denne prosessen uten tvil.

3 Du vil motta et svar slik at du vet om søknaden ble godkjent eller avvist. Hvis du har prøvd AdSense tidligere og kansellert kontoen din, kan du søke om en ny en, vil du bare nødt til å bruke en annen e-postadresse i søknaden. Hvis du har prøvd det, og ble kansellert av Google, er du ikke kvalifisert til å delta i programmet lenger.

4 Når søknaden er godkjent, og du mottar en e-post bekreftelse, kan du klikke på linken i e-posten for å gå til kontoen din. Der kan du opprette annonser for å sette inn i din webside. Instruksjonene er enkle å følge og enkelt å gjøre.

5 Prøv å eksperimentere med forskjellige annonsestiler. Jo mer kreativ du er, jo mer de økonomiske mulighetene finnes. Det fine med programmet er at du kan spore hvilke annonser som er dine viktigste inntektskilder.

6 En annen måte å tjene penger gjennom AdSense er ved hjelp av en tredjepart, for eksempel dette nettstedet, eHow. Jeg har nevnt dette før i mitt internett business artikkelen. Med hjelp av en tredjeparts nettsted, har de brukt til AdSense-programmet og gi deg et kutt på annonseinntekter som genereres fra sidene dine.

Hint

  • Tenk på hvordan artikkelen er strukturert. Jo bedre innhold og søkeord, eksisterer mer trafikk og monetære mulighet.