Hvordan tjene penger i Second Life: å designe klær Second

I denne artikkelen ser vi på hvordan du kan tjene mer penger i Second Life med å designe klær. Så, som alltid, lene deg tilbake og slappe av med din vennlige nabolaget snørr!

Bruksanvisning

1 Velkommen tilbake, hvis du har fulgt mine artikler om hvordan du kan tjene penger på andre liv, de har alle vært relativt enkle metoder for å tjene litt penger. Vel, nå skal vi se på en mye mer vanskelig og tidkrevende metode som har en mye mer lukrativt potensial: Klær Design.

2 Først må du sette design av klær. Dette gjøres i Second Life-programmet ved å skrive utseendet editor.

3 Klikk på fanen som er relatert til klesplagg du ønsker å gjøre, for eksempel: "shirt".

4 Nå klikker for å opprette en ny skjorte og gå gjennom de ulike vippe innstillingene til du får den grunnleggende formen på klær for å se hvordan du vil den skal se ut. Når du har den grunnleggende formen ferdig, lagre det som en klær objekt med et navn du vil huske.

5 Deretter går inn i et bilde editor eller tegneprogram eller bare se etter noen teksturer som du ønsker å bruke. Hvis de er strektegninger, vil jeg anbefale PNG-format. Hvis design er avhengig av formen på klærne, enten holde design i tankene når du oppretter tekstur eller lete etter en bestemt klær design mal som du kan sammenligne med over bildet du lager. Dimensjonene av bildet skulle være firkantet og er avhengig av størrelsen på artikkelen klær som 256x256 eller 512 x 512.

6 Nå, gå tilbake til Second Life programmet og klikk på "fil" nær toppen av skjermen.

7 Deretter klikker du på opplasting eller masseopplasting. Vær oppmerksom på at hver fil du laster opp vil koste 10 lindetrær og at prisen kan endre seg. Finn din tekstur fil og laste den inn inventar.

8 Gå inn inventar og se etter klær brikke du opprettet tidligere. Åpne tilbake i utseende editor for å redigere dine klær. Når du er tilbake til klær bestemt område -Se for muligheten til å bruke tekstur eller klikk på boksen ved siden av klær farge for teksturer. Bruk dine tekstur og gjør justeringer.

9 Når du har strukturert og ferdig objekt, lagre design. vil du ønsker å opprette en boks eller panel for å vise objekt. Inne objektet redaktør kan du justere hvordan skjermen ser ut og sette en pris. Dette kan gjøres ved å høyreklikke på laget objekt og klikke "Rediger" og deretter på "til salgs" og skriv en pris du synes er rettferdig og konkurransedyktig. Det er en god idé å ta et bilde av deg selv eller en modell iført klærne design for å sette på skjerm som kan brukes til objektet som en tekstur. Når du er ferdig, drar klesdesign du gjort i din beholdning i visningsruten, du har opprettet.

10 Du trenger et sted å sette dine produkter, hvis du ennå ikke er en grunneier, kan det være lurt å finne en ledig plass til leie på en av de mange kjøpesentre som kan bli funnet på Second Life. Vær oppmerksom på salget og sørge for at du ikke bruker mer på plass enn du gjør i salg.

11 Hvis du virkelig ønsker å forbedre salget -ADVERTISE !!!! Ja, det kan være dyrt, men det kan også gjøre deg mye penger.

Dersom lage objekter i Second Life er noe du har en evne til, ikke gi opp og lære alt du kan! Det er hardt arbeid, men det er folk der ute som har sluttet i sine jobber og skaper full tid, igjen, det bare avhenger av deg. Lykke til og holde ut !!!!

Hint

  • Lær LSL skripting og avanserte bygge kompetanse for å legge til ekstra effekter og stil på klær du oppretter.
  • Fremme deg selv!
  • Gi bort en gratis element eller to på din store steder å bli kjent med kundene dine!
  • Aldri gi ut personlig informasjon på Second Life.
  • Se pengene dine, og ikke bruke mer enn du gjør.