Hvordan tjene penger i Second Life: Money Trees

Ahhh, Velkommen tilbake gode lesere-så du vil lære hvordan du kan tjene penger på Second Life -Vel, det er tonnevis av måter å tjene lindetrær i den virtuelle verden -og mens noen er ganske lett, og noen er ganske komplekse-det Doens ' t få mye enklere enn dette. Jepp, i den digitale virtuelle verden av SL, penger gjør faktisk vokser på trær, og det er det for plukking. Hvordan fungerer dette -Enkel den fungerer som et insentiv for folk å besøke vekke land når de setter et slikt tre på deres eiendom som en trafikk øke mekanisme. Så, i denne første delen vil vi se på en av de enklere måter å tjene penger på Second Life: Money Trees. Så, lene deg tilbake og slappe av som Dr. snørr aksjer med deg enda en fersk dampende nugget av lind tjene informasjons godhet !!!!

Bruksanvisning

1 First off, glem det gamle uttrykket at de fleste av oss har måttet høre av en på gjennom hele livet, "penger ikke vokser på trær." Men i den virtuelle verden Second Life, er det snarere tvert imot. Så, hvor finner du disse penger trær? Ganske enkelt egentlig, forutsatt at du allerede er inne i Second Life programmet verden; Klikk åpne søkemenyen.

2 Nå søke under 'steder' skriver i søkefeltet begrepet "penger trær 'Du skal snart bli presentert med en liste over steder. Du trenger klikk bare på disse stedene og teleportere til plasseringen av ditt valg.

3 Deretter fly til målrettede pengetreet område (vanligvis angitt av en gigantisk søyle av rødt lys på himmelen eller en rød sirkel på mini-kart).

4 Når du har kommet til plasseringen av pengene treet, se gjennom det greiner og du skal se en gjenstand som ligner en dollar bill suspendert blant bladene.

5 Høyreklikk objektet og velg å ta de pengene. Og det er det. Jippi! Du har gjort en Linden dollar!

6 Vanligvis bare gitt en lind dollar per tre-men, det er tonnevis av disse trærne på SL, så tilbake til søket kart og gjenta prosessen til du har bestemt dette er ikke verdt tiden din og sjekke ut nettstedet mitt for bedre måter å tjene penger på andre liv.