Hvordan tjene penger i Second Life

Hvordan tjene penger i Second Life


Det er så mange måter å tjene penger i Second Life som en artikkel rett og slett ikke kan dekke dem alle. Så hva er Second Life? Vel, for de av dere som aldri har hørt om det. Second Life er en virtuell 3D-verden der brukerne kan koble til og sosialisere med hverandre. Og akkurat som den virkelige verden Second Life er fylt med nesten ubegrensede muligheter til å tjene penger, hvis du kan drømme det kan du gjøre det.

Bruksanvisning

1 First off, akkurat som med alt annet du trenger å kjenne markedet og lære litt om spillet. Second Life ble opprettet i 2003 som en virtuell online 3D-verden hvor du kan gjøre nesten hva som helst. Du er bare begrenset av din egen fantasi. Dette er en verden hvor du kan gjøre noe og være noe. Og akkurat som den virkelige verden er det et marked for nesten alt. Men i motsetning til den virkelige verden trenger du ikke å ha mye penger på forhånd for å starte opp.

2 Ved siden av å være i stand til å kjøpe og selge du kommer til å trenge en PayPal-konto. Så hvis du ikke allerede har en bare gå til paypal.com og registrere deg. Alle transaksjoner i Second Life er laget ved hjelp Linden dollar som deretter konverteres til amerikanske dollar. Fem amerikanske dollar er verdt ca. 1200.00 Linden dollar.

3 Kjøp og salg Land:
Du kan bli sjokkert over å høre dette, men noen mennesker har faktisk blitt millionærer kjøp og salg av land i Second Life. Faktisk det virkelige liv par Ailin og Guntram Graef ble Second Lifes første virkelige millionærer. For å være i stand til å kjøpe og selge land du er nødt til å kjøpe en premium-medlemskap som vil koste deg like under $ 10,00 i måneden. Ellers vil du bare være leasing land og det er ikke der de store pengene er.

4 Hvordan tjene penger i Second Life

Lag og selge innhold:
Lage og selge ting som klær, smykker, hår, makeup, og selv hus kan også være en stor pengene maker. Tross alt alle ønsker sin avatar å se det beste og bor i det fineste huset og har den beste hår og vakreste kropp som kan kjøpes for penger. I motsetning til den virkelige verden alle disse tingene er mye rimeligere i Second Life.

5 Det er flere inworld tutorials som vil komme i gang med å gjøre innholdet i Second Life. Men for å være i stand til å skape innhold som andre medlemmer av Second Life vil ønske å kjøpe din kommer til å trenge å være i stand til å først gjøre det. Så for å gjøre det du først kommer til å trenge det riktige programmet, som er Photoshop. Hvis du ikke allerede har programmet kan det bli ganske lett kjøpt fra Amazon for rundt $ 100,00 eller mindre avhengig av hvilken du kjøper.

6 Et par andre måter du kan tjene penger er å delta i agentprogrammer. Bare sørg for at de er først legit, og selge informasjon. Som undervisning klasser og gi konsulenttjenester.

7 En annen ting å huske på er å se etter udekkede behov og oppfylle dem eller kanskje bare ta noe og gjøre det bedre. Starte en bedrift eller tjeneste i Second Life tar mye mindre penger enn i den virkelige verden, og du er bare begrenset av fantasien.

8 Husk å sjekke ut de ressursene delen av denne artikkelen for en link til noen av de mange gode bøker om å tjene penger i Second Life. Og være på utkikk etter min neste artikkel som vil være mer i dybden om alle de forskjellige måtene du kan tjene penger i Second Life.

Hint

  • Ha det gøy, det er ingenting mer moro enn å tjene penger å gjøre noe som du elsker.
  • Det er svindel i Second Life akkurat som i den virkelige verden, så vær forsiktig og sjekke ting ut!