Hvordan tjene penger med å kjøpe fra eBay

Hvordan tjene penger med å kjøpe fra eBay


EBay markedet er en svært utviklet nisje industrien. Det kan være verdens største garasjesalg, men du trenger å kjøpe kompetanse fra den virkelige næringslivet. For å tjene penger fra kjøp og salg på eBay, vil du trenger en sterk kjennskap til auksjonen format, kunnskap om en bestemt type varer og en online utstillingsvinduet for en virkelig bedrift.

Bruksanvisning

Hvordan tjene penger på å kjøpe fra eBay

1 Forstå systemet. EBay er en auksjon hvor varene selges til høystbydende. Du kan tjene penger på eBay ved å kjøpe varer til en bestemt pris og deretter selge disse elementene for et høyere beløp. For å gjøre dette, må du nøyaktig bedømme gode vinnerbudet priser slik at du kan gjøre en fortjeneste når du selger varen igjen.

2 Plukk en nisje. Kjøpe og selge ting på eBay er lik jobbe som en kunst takstmann. Du må være godt kjent med den type kunst, kjenner verdiene av spesielle verk og anslå hva kjøperne vil betale for varene. Ta deg tid til å lære så mye som mulig om den kategorien av varene du ønsker å kjøpe og selge. Noen elementer som poster, bøker og antikviteter har etablert verdiene som er oppført i ulike bøker og online databaser. Verdiene av andre elementer som elektronikk og klær er ikke alltid så klart. Variablene som avgjør deres verdier inkluderer vare tilstand, etterspørsel og tilgjengelighet av samme type vare. Bruk "watch element" på ebay for å lære hvordan en bestemt type selger og den prisen som de selger.

3 Finn elementer du kan kjøpe billig. Det er mange strategier for å finne elementer som vil selge for mindre enn deres virkelige markedsverdien. Uerfarne selgere vil ofte gi dårlige beskrivelser eller utilstrekkelig bilder av elementet, forårsaker potensielle budgivere for å unngå budgivning på elementet. Utnytte selgerens latskap ved å finne verdifulle gjenstander med uprofesjonelle beskrivelser. Send detaljerte spørsmål til selger å bestemme den virkelige kvaliteten og verdien av en vare.

4 Vent til slutten av auksjonen til å by på en vare. En høy endelige prisen er ofte et resultat av en budkrig mellom to eBay-brukere. Unngå dette ved å vente til det siste minuttet av auksjonen til å sende inn et bud. Dette er også en god praksis for elementer som ikke har noen bud. Noen kjøpere følger en slags gruppe mentalitet og vil være skeptisk til å by på en vare hvis den ikke har noen bud. Andre elementer vil bli oppført for svært lave åpning priser med kjøperen forventer bud for å drive opp prisen. Finn disse elementene og by på dem i de siste sekundene for å få noen gode tilbud.

5 Selg som en profesjonell. Du kan bare tjene penger på kjøp på eBay når du selger varene til en høyere pris. Gi svært detaljerte beskrivelser av hvert element. Ta mange høyoppløste bilder fra ulike vinkler i et godt opplyst setting. Svar på alle spørsmål umiddelbart. Ship elementer raskt og ber kjøperne å gi deg gode tilbakemeldinger. Opprett en online butikk innen eBays nettsted for å gi en profesjonell bedrift image til auksjoner. Begynn auksjoner med en åpning bud som vil minst gi et lite overskudd bør selge til den prisen. Bruk eBays mobilapplikasjon for å holde oversikt over auksjoner mens du er borte fra hjemmet.