Hvordan tjene penger med Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk er et system tilknyttet Amazon.com som har vært i drift siden 2005. Mekanisk Turk var en 1700-tallet oppfinnelse - en "datamaskin" i sin tid som spilte sjakk. hemmeligheten bak denne store "robot" var at bak fasaden var det en liten mann som var faktisk på kontrollene. Amazon har gjenopplivet begrepet Mekanisk Turk og gjorde det til en 21.-versjon; ta tusenvis, titusenvis, enda flere mennesker og gjøre dem om til roboter, hver gjør småjobber for pennies, tjene kontanter eller Amazon gavekort. Vil du ha en $ 0,04 jobb? Finn en på Mechanical Turk. Så ut som det høres ut, når du lære hvordan å tjene penger med Amazon Mechanical Turk vil du se at dette geniale programmet inneholder mer lovende enn du kan forestille deg for å tjene penger.

Bruksanvisning

Hvordan tjene penger med Amazon Mechanical Turk

1 Registrer deg hos Amazon Mechanical Turk.

2 Abonner på Amazon betalinger.

3 Les bruksanvisningen for hvordan man bruker mekanisk Turk, også kjent som "MTurk."

4 Plukk en første jobb. Du kan sortere etter jobb pris. Start med en $ 0,02 eller mindre jobb. De fleste av disse "jobber" innebære å se på et bilde og klikke på en alternativknapp. For eksempel, den jobben kan spørre "Er det noe pornografisk i dette bildet?" Du klikker "ja" eller "nei" og tjene $ 0,02.

5 Finn jobb hundrevis av treff. En HIT er menneskelig intelligens oppgave - jobben. Deretter aksepterer hits, fullføre dem, og jeg aksepterer den neste av samme type. Gjør den samme jobben flere ganger tillater deg å tjene mer penger i løpet av kort tid.

6 Velg en HIT som er behagelig. Gjør treff i denne gruppen i 10 minutter, og deretter multiplisere hva du har tjent ved 6. Dette er timesatsen.

7 Ta din ukentlige eller månedlige inntekter og be om en Amazon betaling, eller en Amazon gavekort.

Hint

  • folk som bruker Mechanical Turk på en jevnlig basis referere til seg selv som "Turkers."
  • Aldri prøve å automatisere prosessen til poenget med å bli utestengt eller bruker ulovlig programvare.