Hvordan tjene penger med Clickbank

Clickbank er en markedsplass hvor folk kan enten selge egoods eller registrere deg for å selge andres egoods. De fleste mennesker har minst en front-end produkt, som er en egood av sine egne for å selge. Disse elementene kan være alt som kan lastes ned uten noen del av det å være fysisk sendes.

Bruksanvisning

1 Identifisere en nisje i markedet. Søk Clickbank markedet for å se hvilke kategorier som er tilgjengelige. Skreddersy produktet til å passe kategorier som ikke allerede er fylt med samme type vare.

2 Skriv en eBok, lage programvare eller sette sammen en rapport som vil selge. Sørg for at den har en frisk vinkel som gjør det forskjellig fra alle lignende produkter.

3 Registrer deg for en selgers konto med Clickbank. Betal oppstartsavgift og har kontoen din bekreftet.

4 Lag en mini-området for å annonsere produktet. Skriv et salg brev som nøyaktig beskriver produktet, og hva den kan gjøre for kjøperen. Bruke svært søkte søkeord for å få søkemotor trafikk til siden din.

5 Send inn din side og din egood til Clickbank for godkjenning. Ta Clickbank betalings linkene til deg fra området og sette dem på salg brev.

6 Velg en pris for varen. Velg en prosentandel av hvert salg som vil gå til alle som selger varen på dine vegne.

7 Finn nye måter å markedsføre element. Legge ut informasjon om det i forum og på relaterte nettsteder.

Hint

  • tilbyr alltid frisk, originalt innhold i egoods. Hvis du ikke kan skrive elementet selv, kan du alltid kontrakt arbeidet ut til noen som kan skrive det for deg.
  • Tilby agenter en høy prosentandel for å selge flere elementer. Markeds elementene er i konkurranse med hverandre, og agenter vil velge de som vil gjøre dem mest mulig penger.