Hvordan tjene penger med Pay Per Post

Alle med en blogg på jakt etter måter å tjene penger bør vurdere å registrere deg med Pay Per Post. Pay Per Post er en fin måte for bloggere å tjene penger på å gjøre det de gjør best, blogging. Pay Per Post tilbyr flere måter for bloggere å tjene penger.

Bruksanvisning

1 For å ha en blogg som er godkjent for Pay Per Post, må bloggen har eksistert i minst 30 dager, med et minimum av 10 vanlige innlegg. Pay Per Post ønsker å sikre at bloggere er konsekvent blogging og at bloggen er ikke en falsk opprettet for å utnytte betalt for blogging nettsteder.

2 Når du har oppfylt minstekravet, sende bloggen din til Pay Per Post for godkjenning. Godkjenningsprosessen kan ta alt fra 24 timer til en uke.

3 Ved godkjenning, kan du bruke Pay Per Post henvisning muligheten til å tjene penger. Når henvisninger registrerer deg og begynner blogging i samsvar med Pay Per Post vilkår, vil du tjene penger fra henvisningen loggene.

4 Krev blogging oppgaver. En annen måte å tjene penger med Pay Per Post er å kreve oppdrag fra annonsører som ønsker bloggere til å blogge om sitt produkt eller tjeneste. Når du hevder tjenesten eller produktet, har du en viss tid til å fullføre oppdraget og sende det til godkjenning og betaling.

5 Gjennom Pay Per Post Direct-funksjonen, kan bloggere tjene penger via direkte kontakt med annonsører. For å oppfordre direkte kontakt, må blogger installere Pay Per Post Direkte kode på sin blogg, slik at annonsører å velge og ansette dem. Bloggeren har en viss tid til å fullføre Pay Per Post Direkte oppdrag. Når oppdraget er fullført, må annonsøren godkjenne eller avvise post innen fire dager og betale blogger

Hint

  • En betalt for blogging kravet er at du må sette inn en link til et bestemt bilde i meningsmålingene. Alltid følge instruksjonene som er angitt av annonsøren.
  • Vær forsiktig når du velger legg til oppdrag. Det er best å velge oppgaver som er i tråd med temaet i bloggen din. Du ønsker å beholde bloggen din autentisitet og holde leserne kommer tilbake.