Hvordan tjene penger Online som en Teen (Under 18)

Hvordan tjene penger Online som en Teen (Under 18)


Så du trenger litt penger for de nyeste og beste. Problemet? Du er under 18. Hvis du arbeider, er du ikke gjør mye. Foreldrene er ikke gi deg nok penger. Og du ikke er kvalifisert for noen av penger å gjøre muligheter der ute!

Vel, du er kvalifisert for noen. Så lenge du er 13 år eller eldre, kan du likevel gjøre noen legitim ekstra penger på nettet.

Bruksanvisning

1 Verve en voksen

Ting vil bli mye enklere hvis du kan verve en forelder eller annen 18+ år gammel for å hjelpe deg å tjene ekstra penger. Mange unike online muligheter krever en amerikansk bankkonto, eller en voksen til å være den primære holderen. Hvis du kan gjøre dette, kan du prøve å hjelpe den voksne selge på eBay, komplett ChaCha spørringer, eller andre typiske tjene muligheter.

2 Bli med i en undersøkelse panel

Hvis du ikke kan verve en voksen, ingen bekymringer - du kan fortsatt gjøre litt penger. Det er mange markedsundersøkelser firmaer som driver virksomhet på nettet, og de ser spesielt for tenåringer - så lenge du er 13 år eller eldre. Prøv SayNation, Survey eller WRInsiders, for en start.

Det er mange nettsteder der ute som liste legit undersøkelsen. Bare sjekk deres vilkår - det er mange der ute som trenger mindreårige 13+.

3 Få betalt for å søke

Det er faktiske selskaper der ute som vil betale deg for å bruke deres søkemotor. Fangsten? De vil sette sine sponsede resultater på toppen. Så, hvis du kan lese en hel side for hva du vil, i stedet for den første oppføringen, kan du gjøre et par dollar. Min favoritt er Swagbucks. Du må fremdeles være 13 år eller eldre, på grunn av en Internett Privacy Law.

4 Selge noen ting

Hvis du er ferdig med spill eller elektronikk, og det er OK med foreldrene dine, gå videre og slippe noen av at ting på Craigslist. Foreldrene dine kan hjelpe deg trygt møte med kjøpere, og du kan senke litt penger!

Hint

  • Når du undersøker nettet tjene muligheter - være trygg! Ikke gi ut personlig informasjon til en ikke-anerkjent selskap, og aldri enige om å møte noen alene.