Hvordan tjene penger på eBay Selling Walmart Items

Hvordan tjene penger på eBay Selling Walmart Items


Din lokale Walmart bærer alle typer elementer som er gode selgere på eBay. Du kan tenke: "Hvorfor ville noen kjøpe disse elementene på eBay, når de bare kan gå til en WalMart og kjøpe dem?" Det er poenget, kanskje de ikke kan.

Walmart er ikke tilgjengelig for alle i hvert hjørne av verden, heller ikke alle Walmarts bære nøyaktig samme varene. Lær hva du skal kjøpe på Walmart å videreselge på eBay for profitt.

Bruksanvisning

1 En del av kunsten å selge Walmart elementer er å vite om hva som eBay internasjonale side å liste dem. Noen av elementene nedenfor vil selge beste på et annet språk enn eBay USA nettstedet.

2 Undersøk sportsfan klær for lokale idrettslag. Jeg bor i Atlanta, Georgia. Min lokale Walmart er fylt med University of Georgia, Georgia Tech, Atlanta Falcons, og Atlanta Braves fan klær. Men, det er fans av disse idrettslag over hele verden som ikke nødvendigvis gå til en Walmart for å kjøpe dem. Prøv å selge fotballtrøyer, gensere, jakker, t-skjorter og flagg. Du kan gjøre noen virkelig store fortjeneste selger fan klær og tilbehør hvis et lokalt lag gjør det til sluttspillet.

3 Elektronikk. Den store her er Wii eller hva den nyeste og beste videospill system er. Kjøpe elektronikk før ferien og sette dem opp for salg i midten av november. Også holde et øye på den populære Wii-spill - fjorårets hot spillet var Guitar Hero. Sjekk eBay Pulse for hva som er hot i kategorien av videospill.

4 Disney elementer. I fjor raseri var Hannah Montana og High School Musical, og et par år før det raseriet var Lizzie McGuire. Kom i kontakt med tween generasjon og finne ut hva (og hvem) de går nøtter over. Hannah Montana sengetøy sett solgt for 3 ganger Walmart hylle prisen fordi varene var så knappe, men barna ville ha dem til jul og deres foreldre var villige til å betale.

5 Toy selgere på eBay gjøre et drap i løpet av november og desember, men du har må ha fleksibilitet og tilgjengelighet for å shoppe på 2 AM å få "hot leketøy" så snart den er fylt. Vær oppmerksom på de varme Barbie elementer, Fisher Price-leker (spesielt elektroniske læreleker), Leapfrog / Leapster systemer og spill, og den nyeste Lego settene. Harry Potter sett gjøre det bra. Leker gjøre eksepsjonelt godt året rundt på eBay UK, eBay Canada og eBay Australia.

6 Action figurer. Se etter hva den nyeste trenden eller populær film helten er - på tidspunktet for dette skriftlig de store filmene er Batman og Indiana Jones. Star Wars-figurer er alltid populært, spesielt på eBay UK og eBay Europa.

7 Barn digitale kameraer. Den mest populære kamera kalles Fisher Price "Kid Tough" kamera og kommer i rosa eller blått. Det er enda en undersjøisk versjon. Disse selger på Walmart for ca $ 48,00. På eBay UK, de selger for rundt $ 85. Trekke avgifter, og dette elementet alene kan få $ 30 i bare ett salg. Bare gå til eBay UK og søke på fullført oppføringer og gjøre research før du setter din startpris.

8 Mat. Folk over hele verden elsker våre amerikanske junk food (selv om det er å drepe oss). I Storbritannia, de ønsker Lucky Charms. The Lucky Charms leprechaun har en spesiell plass i hjertene til de britiske og irske folket. Du kan selge bokser av Lucky Charms for ca 3 ganger Walmart pris. De er ikke å kjøpe korn for smak, de kjøper det fordi det er en nyhet, og de liker den lille Leprechaun. Andre gode salgs matvarer inkluderer Oreos, M & Ms, Flaming Hot Cheetos, Tabasco Sauce, Hidden Valley Ranch pulverisert dressing mix, Kool-Aid pulverisert drink mix, grilling sauser, Altoids mints og tannkjøtt.

9 Utgåtte elementer. Kosmetikk og hudpleieprodukter blir stadig avbrutt og disse elementene kan gå for store penger på eBay. På et tidspunkt i 2008, ble en $ 10 tube av aveeno krem ​​selger for $ 40, fordi det hadde blitt avviklet. Se avsnittet for mer informasjon om utgående varer.

10 Sjekk din lokale Walmart for spesielle regional mat. I Atlanta, våre butikker bære pecan logger og flekkete havregrøt, som er et lokale favoritter. Test markeds byer har også elementer som ikke finnes andre steder. (Vi hadde bringebær M & Ms før noen andre.) Se hva du kan finne som er unik for ditt område.

11 Se avsnittet for mer informasjon om hvordan du kan tjene penger på å selge Walmart elementer på eBay USA og på internasjonale eBay nettsteder.

Hint

  • Alltid gjøre research før du selger noe på eBay. Moter og trender går fort. Hva er hot i dag kan ikke være varm neste uke.
  • Før du selger på et internasjonalt nettsted, lese "forbudte gjenstander" -delen. Ulike land har ulike lover om hva som kan og ikke kan bli sendt i. Pass på at elementet er tillatt før notering det.