Hvordan tjene penger på Google ved å gjøre nettsteder

Google er den største søkemotoren i verden i dag. Hvis du kan få en av dine nettsteder på den første siden av et Google-søk, er du sikker på å få mange besøkende til det. Noen mennesker gjør nettsteder for det formål å få dem på Google for å begynne å tjene penger. Bringe besøkende til nettstedet ditt kan være en vanskelig oppgave, men det er viktig hvis du har planer om å bringe inn inntekter. Hvordan slår du disse besøkende til penger? Du har et par forskjellige måter tilgjengelig å velge mellom.

Bruksanvisning

Lag og optimalisere for Google

1 Bestem hva slags nettsted du ønsker å opprette. Du kan opprette en blogg, forum eller bare en informativ nettsted.

2 Lag ditt nettsted. Verktøy er tilgjengelig på nettet for å hjelpe deg å lage nettsider uten å vite HTML eller andre web-språk. Wordpress, en enkel og populær nettside publisistisk plattform, er stor for å lage fine hjemmesider uten mye forkunnskaper nødvendig.

3 Få ditt nettsted oppført i Google resultater. Du kan sende inn ditt nettsted direkte til Google bruker sin "Legg inn URL til Google" -verktøyet. Dette forteller Google om nettstedet ditt, slik at du kan starte rangering i ulike søkeord.

4 Bruk søkemotor optimalisering for å få ditt nettsted flytte opp på rankingen i Google resultater. Forbedre rangeringen ved å få andre nettsteder til å lenke til deg, skape metakoder og ha en velskrevet tittel.

Legg Inntekts Generatorer

5 Registrer deg for Google Adsense og implementere sin annonsevisning koden på nettstedet ditt. Når koden er på plass, vil den skanne innholdet på nettstedet ditt og bestemme hva slags annonser som skal vises. Hver gang en besøkende klikker på en av disse annonsene, får du penger. Prisen på et klikk bestemmes av hvor mye annonsøren er villig til å betale. Noen klikk vil betale så lite som en krone, mens andre klikkene kan betale $ 10 eller mer.

6 Registrer deg for en affiliate konto og legge til koden sin til ditt nettsted. Noen større nettstedene har sine egne in-house agentprogrammer, men de fleste abonnere på et større nettverk for å bli funnet lettere av utgivere. Ved å registrere deg for et nettverk, får du tilgang til alle tilknyttede det bærer. Noen annonsører må først godkjenne ditt nettsted før du kan begynne å selge sine produkter. Samarbeidspartnere vil vanligvis betale en prosentandel av et salg eller en flat avgift for hver person du registrerer deg for deres tjeneste eller kjøpe noe fra deres nettside.

7 Legg en handlevogn for å selge din egen merchandise. Du kan velge mellom ulike shopping cart software tilgjengelig og implementere det inn i din webside. Du kan velge hva slags betaling du vil akseptere, fra kredittkort til PayPal. Dette er den vanskeligste typen inntekter for å sette opp, men det har potensial til å få inn mest mulig inntekt fordi du har egentlig kuttet ut midt mann.