Hvordan tjene penger på nettet uten kredittkort

Hvordan tjene penger på nettet uten kredittkort


Med all hypen om å tjene penger på nettet, vil du få din del også. Det store spørsmålet er hvordan gjør jeg penger på nettet uten et kredittkort?

Du trenger et kredittkort for å kjøpe nødvendigheter for å bygge din online business. Du må også godta kredittkort fra kunder, hvis du ønsker å tjene penger på nettet.

Heldigvis er det mulig å oppnå online penger å gjøre suksess uten å bruke kredittkort i det hele tatt. Det er enkle alternativer som du kan bruke i stedet.

Les veiledningen nedenfor for å finne ut hvordan du kan tjene penger på nettet uten et kredittkort.

Bruksanvisning

1 Lær alt du kan om online markedsføring for gratis

Det første skrittet for å tjene penger på nettet uten et kredittkort er å bare lære hvordan å tjene penger på nettet. Selv om du kanskje tror at å ikke ha et kredittkort er en ulempe, er at faktisk ikke sant. Det er så mange gratis kilder på nettet for å lære om internett markedsføring som du ikke trenger å kjøpe noe for å lære alt du trenger å vite. Faktisk, de som har kredittkort noen ganger kaste bort titalls, om ikke hundrevis av dollar å kjøpe produkter som lærer deg hva du kan lære gratis på nettet.

2 Få deg et debetkort

Hvis du ikke allerede har en, vil du ønsker å få deg et debetkort (også kjent som et bankkort eller sjekk kort). Disse ser ut som kredittkort, men de er ikke kredittkort som de tar penger direkte ut av bankkontoen din.

Mange nettsteder på nettet vil akseptere betaling med debetkort - slik at du kan bruke disse til å tjene penger på nettet, selv om du ikke har en faktisk kredittkort.

3 Registrer deg for PayPal

Deretter vil du ønsker å få deg en PayPal-konto. Med en PayPal-konto, kan du både betale for utgifter på nettet og motta betalinger online. Du trenger ikke et kredittkort for å få en PayPal-konto, men du trenger en bankkonto.

4 Registrer deg for gratis nettsteder

Deretter vil du ønsker å opprette minst en gratis nettsted for deg selv. En nettside er en grunnleggende komponent for å tjene penger på nettet, med eller uten et kredittkort. Du trenger ikke en fancy nettside - selv en enkel blogg kan få inn litt penger på nettet.

Du kan registrere deg for en gratis nettsted. Det finnes ulike nettside vertene som ikke tar betalt for hosting. Søk etter "gratis nettside hosting".

Du kan også registrere deg for en gratis blogg-konto. Populære gratis blogg Regnskapet omfatter Wordpress.com og Blogger.

Igjen, siden disse nettstedene er gratis, unngår du bruke kredittkortet ditt.

5 Betal for web hosting med bankoverføring eller debetkort

Gratis nettside og blogg hosting er bra for nybegynnere, men vanligvis har begrensninger. Hvis du er veldig seriøs om å tjene penger på nettet kan du kjøpe deg et domenenavn og få lav pris website hosting uten å bruke et kredittkort. Det er mange nettstedet verter som vil la deg betale enten via PayPal (se trinn 3) eller ved direkte bankoverføring. Bare gjør et søk og du vil finne mange.

6 Registrer deg for agentprogrammer

En veldig vanlig måte å tjene penger på nettet, er gjennom affiliate markedsføring. Du bare registrere deg som en affiliate, sette inn spesielle koden på nettstedet ditt og tjene penger hver gang en bruker klikker på linken og gjør et kjøp. (Noen agentprogrammer betaler du per klikk eller bly i stedet for per salg.)
Heldig for deg, mange, om ikke de fleste, affiliate programmer, kan du få betalt uten et kredittkort. Noen agentprogrammer vil sette inn penger på PayPal-kontoen og noen har en mulighet til å betale deg med sjekk.

Merk: Før du registrerer deg for en affiliate program, lese gjennom deres betalingsinformasjon nøye for å sikre at du kan betale deg uten et kredittkort eller kjøpmann konto.

7 Annonser ditt nettsted gjennom Adwords uten et kredittkort

En av de beste måtene å annonsere ditt nettsted er gjennom Google Adwords. Igjen, er du ikke begrenset til å betale for Google Adwords med kredittkortet ditt. Avhengig av landet, kan du betale med direkte bankoverføring.

8 Tjen penger gjennom Google Adsense uten et kredittkort

Google Adsense er en flott måte å tjene penger på nettet. Igjen, trenger du ikke å godta kredittkort for å få betalt gjennom Adsense.
Betalings metoder du kan velge inkludere sjekker i amerikanske dollar og elektroniske midler tranfsfer. Se ressursene nedenfor for mer informasjon om Google Adsense betalingsmåter.

9 Selge produkter online via Paypal

Du kan selge dine egne produkter på nettet og få betalt gjennom PayPal. Du trenger ikke et kredittkort eller kjøpmann konto for å selge produkter gjennom PayPal online.

10 Tillat for alternative betalingsmetoder for produkter eller tjenester

Noen kunder er redde for å betale med kredittkort på nettet. De kan være slitne til å betale med PayPal også. Dette kan være særlig hvis du selger dyre produkter eller selge til et publikum som ikke er vant til å kjøpe på nettet. I slike tilfeller bør du tillate alternative betalingsmetoder som å overføre penger direkte til bankkontoen din og / eller betaler du bruker en personlig eller virksomhet sjekk.

Hint

  • Denne artikkelen er spesielt å gjøre med hvordan du kan tjene penger på nettet uten å bruke kredittkort. For detaljer om penger metode teknikker beskrevet ovenfor, henviser til andre online markedsføring artikler.