Hvordan tjene penger på Twitter

Hvordan tjene penger på Twitter


Twitter kapitaliserer på mani av tekstil og holde kommunikasjon redusert til et minimum av tegn. På grunn av den økende populariteten til plattformen blant tenåringer og voksne, er det også måter en populær Twitter-profil kan gjøre deg rik. Det kan ikke skje over natten, men med lite overhead og et minimum investering, kan du sakte høste innkommende belønninger uten en enorm reklame budsjett eller noen andre store markedsføring push. Alt du trenger å gjøre er bare tweet og tjene penger.

Bruksanvisning

1 Tilgang til Internett og registrer din Twitter-konto. Plukk et fengende navn og holde det kort. Se deg rundt etter en stund på noen andre kontoer som er etterfulgt av et høyt antall mennesker i samme nisje. Bookmark sidene sine og følge dem. Følg også de mest populære Twitter-medlemmene som Ashton Kutcher og CNN. Du vil finne folk vil begynne å følge deg umiddelbart.

2 Utvikle din Twitter bakgrunn med en cookie cutter program som FreeTwitterDesigner.Com å se mer profesjonell til dine følgere før du begynner å forske på hvor du skal få det beste innholdet til tweet om. Andre folk ønsker å vite hvordan å tjene penger så mye som du gjør, så prøv å gjennomføre ideen om lønnsomhet med innleggene dine for å vekke etterfølgere oppmerksomhet. Sett din utseende og din tweet tone til en der du gir en unik estetisk og skapende appell. Imøtekomme til populære eller trending emner også, og ikke vær redd for å dele personlige tanker og observasjoner.

3 Last ned en Twitter bot eller "adder" for å automatisere annonsekampanjer du vil registrere deg for å tjene penger på kontoen din. Søk på nettet etter det beste programmet til å passe dine behov, men husk at du ikke trenger å bruke mer enn rundt $ 20 for den type bot som kan gjøre jobben du trenger det til. En dyrere bot kan love mer og mer profesjonell, men programvaren til å legge tilhengere og automat innlegg kan være relativt enkelt og rimelig i sin mest grunnleggende form.

4 Få en PayPal-konto og registrere deg for affiliate programmer som tilbyr spesialiserte koblinger med en signatur som sporer tilbake til deg når noen bestiller et produkt eller en tjeneste gjennom linken din. Noen av disse programmene er spesielt utviklet for Twitter. Tenk på universelle eller populære produkter som vil appellere til Twitter-brukere og vanlige folk. Meld deg på så mange programmer som du tror du trenger det, og samle alle dine relevante grunnleggende affiliate linker i en sentral fil.

5 Implementere automatisert botvertising kampanjen ved å bli kjent med programvaren og sette den i gear. Selv de mest grunnleggende programmer vil tillate deg å automatisk tidsplan repetitive tweets med lenker og slagord for å lokke folk til å klikke på dem. Disse roboter vil også automatisere følgende prosess og tillater deg å begrense søket av profiler for å følge til en rekke forskjellige demografi. Det er vanligvis også en mulighet til å kaste alle de du følger som ikke gjengjelde tjenesten og følge deg. Bruk din bot ansvarlig og ikke overdriv. Twitter har begrensninger, og du bør vite dem og respekterer dem. Les deg opp på hvilken taktikk Twitter anser spamming og unngå dem.

Hint

  • Blogger og andre Internett-applikasjoner stadig tilby nye måter å samhandle med og fremme din Twitter-konto (er). Du bør sette bloggen og sosiale nettstedene til automatisk effektivisere innhold markedsføring og annonsekampanjer med Twitter.
  • Vokt dere for "arbeid hjemme" kits og andre dyre DIY konsepter som ikke er verdt papiret de er skrevet på. Alt du registrerer deg for å tjene penger med Twitter bør være gratis, med unntak av bot.