Hvordan tjene penger Reading E-post

Hvordan tjene penger Reading E-post


Hvis du har brukt noe tid på internett, har du sannsynligvis kommet over nettsteder som lover store penger for å gjøre svært lite. I sannhet, er du ikke kommer til å gjøre "store penger", men du kan faktisk tjene penger for å gjøre noe så enkelt som å lese e-post. Det finnes nettsteder som betaler du noen få kroner på et tidspunkt for å lese e-post tilbud fra tredjeparts selskaper, men før du vet ordet av det pennies legge opp til dollar. Les videre for å lære hvordan å tjene penger lese e-post.

Bruksanvisning

1 Forskning på nettet for å finne objektive meninger på hvilke områder er lovlige og hvilke som snor deg sammen med løfter om penger at de aldri leverer. Et par av legitime nettsteder er MyPoints og InboxDollars.

2 Bekreft nettstedet på McAfee Siteadvisor nettsted for å finne ut om området kan ha spam eller virus problemer.

3 Les nøye gjennom retningslinjene for programmet. Du bør være i stand til å få tilgang til dem via lenker merket "Lær mer", "Hvordan det virker", "Hjelp" eller kanskje "Help".

4 Bestem hvordan pengene er påløpt. Mottar du faktiske økonomiske kreditt for hver e-post (som InboxDollars), eller mottar du poeng som senere konverteres til kreditt på nettet butikker (som MyPoints)?

5 Bestem hvor mange e-poster du kan forvente per dag. For få og du kan ikke gjøre mye penger. For mange, og de kan bli en plage.

6 Finn ut hvor ofte utbetalinger. Trenger du å opparbeide et visst beløp før du kan få betalt?

7 Meld deg. Du kan bli bedt om å identifisere temaer som er av interesse for deg, slik at du kan bli sendt e-poster som oppfyller disse interessene.

8 Sørg for at søppelpost filteret er ikke satt til å slette e-poster fra nettstedet.

9 Når du mottar en e-post ved å klikke på linken bekrefte at du har lest e-posten. (Du trenger faktisk ikke å lese e-post.) Linken vil sende deg til en nettside som ber deg å dra nytte av et tilbud, men du vanligvis ikke trenger å godta tilbudet eller kjøpe noe for å få kreditt for eposten.

Hint

  • Selv om du ikke trenger å lese e-post for å få kreditt, kan de faktisk har tilbud som interesserer deg, så ikke nødvendigvis forkaste dem uten kort se over informasjonen.
  • Nettsteder som MyPoints og InboxDollars også betale for å ta undersøkelser og for å shoppe på visse detaljhandel nettsteder.