Hvordan tjene Valentines Badge på Webkinz

January 11 by admin

Hvordan tjene Valentines Badge på Webkinz


Webkinz World er nettsamfunnet for eierne av Webkinz utstoppede dyr, markedsført av Ganz Inc. Alle kosedyr kommer med en kode som gjør det mulig for eieren å få tilgang til en virtuell versjon av leketøy for å spille spill med og tjene poeng på nettet. Hver Webkinz verden bruker har en profilside, MinSide, der hun kan vise forskjellige merker hun har tjent. Blant disse er Valentines Badge, bare tilgjengelig på Valentinsdag, 14 februar

Bruksanvisning

1 Gå til KinzPost delen av Webkinz World. KinzPost lar deg sende meldinger og gaver til dine venner på nettstedet.

2 Skrive en melding å sende til en venn og inneholde minst tre hjerte klistremerker. Sende meldinger via KinzPost koster 15 KinzCash, valutaen i Webkinz verden som brukerne tjener og bruker gjennom en rekke aktiviteter. Hjerte klistremerkene kan koste ekstra, så du må nok KinzCash å tjene Valentines-merket.

3 Sjekk din MinSide profilside for å se om utmerkelsen har dukket opp. Hvis du ikke ser den, logge ut av Webkinz World, deretter logge inn igjen. Valentins merket skal vises med de andre merkene.

Hint

  • Valentines-merket ble introdusert for Valentinsdag i 2009. I 2010, merket ikke var tilgjengelig. Den kan ha blitt avviklet.

Related Articles