Hvordan Tørk av Registry Clean

Hvis du planlegger å kvitte seg med datamaskinen, enten du ønsker å selge den, gi den bort eller kaste det bort, bør du først ta deg tid til å fullstendig slette filer og personlig informasjon som er lagret på systemet. Selv etter at du sletter filene fra sine mapper på harddisken, kopier av slettede data forblir i datamaskinens register. For å sikre at en person som kjøper, eller finner, ikke datamaskinen har tilgang til disse filkopier, bør du tørke av registret ren å fullstendig slette filer fra systemet.

bruksanvisning

1 Bruk Slett filer permanent programvare. Slett filer permanent programmet gir en enkel, ett klikk knappen for å skanne registeret på datamaskinen og slette filer som finnes på systemet. En 15-dagers prøveversjonen tilbys på Slett filer permanent nettside.

2 Last ned gratis Tørk Wizard fra Wizard Recovery nettstedet. Gratis Tørk Wizard er en dual-bruke program som kan slette en fil om gangen fra registret, eller kan slette alle filer fra datamaskinens register på en gang. Det enkle grensesnittet gjør at brukerne kan søke etter filer som skal slettes i ruten til venstre, legge dem til i kø sletting og trykk deretter på en knapp for å fjerne permanent alle forekomster fra filen i datamaskinens register, eller legge til en hel harddisk, slik som "C:" kjøre til kø og slette alt innholdet på harddisken samtidig.

3 Få Free Disk Tørk registret rengjøring program fra Gjenopprett. Lignende format som Free Tørk Wizard program, Free Disk Tørk lar brukere bla for enhver fil på systemet som må slettes, legge den til i kø sletting og klikk på "Slett fil" -knappen for å fjerne filen permanent.

4 Installer WipeDrive program fra White Canyon til beregne. Mens slette filer permanent, Gratis Tørk Wizard og Free Disk Tørk fungerer bare på Windows-systemer, arbeider WipeDrive på både PC og Mac-maskiner. Den gratis prøveversjon av WipeDrive som tilbys på White Canyon nettstedet kan du tørke den første 25 prosent av datamaskinens register.

Hint

  • Når du tørke av hele harddisken, er operativsystemet fjernet sammen med andre programmer og filer. Hvis du ønsker å erstatte operativsystemet, kan du installere den ved hjelp av installasjons CD eller installasjonsfilen hvis du lastet ned OS online.