Hvordan Tørk en Gateway datamaskin harddisk

Tørke en Gateway harddisk kan gjøres med programvare du kanskje allerede eier, og ikke engang vet det. De fleste Gateway datasystemer komme med to CD-ROM: en Gateway Restaurering CD og en Operating System Backup CD. Artikkelen nedenfor vil fortelle deg hvordan du bruker programvaren. Hvis du ikke har dette utstyret, kan du besøke en Gateway databutikk for å kjøpe denne programvaren eller en erstatning som også gjør at du kan tørke en Gateway harddisk.

Bruksanvisning

1 Sørg for at du har Gateway Restoration CD-en som fulgte med Gateway datamaskin. Hvis du ikke gjør det, kan det kjøpes fra en Gateway databutikk. Du trenger denne CDen til å hjelpe tømme harddisken.

2 Tilbake opp noe du vil beholde ved å lagre den på en flash-stasjon eller skrivbar CD eller DVD. Når du tørker en Gateway datamaskin harddisk, vil du miste alle dine filer, bilder og musikk som du har lagret på datamaskinen. Åpne vinduet av filene som du ikke ønsker å miste, og plasserer flash-stasjonen i en USB-port. Et nytt vindu for flash-stasjonen åpnes. Marker filene du ønsker å lagre, og dra dem over på vinduet for flash-stasjonen. Når du har lagret alle filene du vil ha lagret, fjerne flash-enheten fra USB-porten.

3 Sett Gateway Restoration CD og lukke datamaskinen skuffen. Start datamaskinen på nytt. Slå den av, og deretter starte den opp igjen. En boks vises og fortelle deg hva du skal gjøre.

4 Følg alle instruksjonene nøye. Klikk på "System Restore" for å tørke Gateway datamaskinens harddisk. Klikk på "Ja, jeg er sikker på at" når vinduet ber om å bekrefte denne avgjørelsen. Vent til prosessen er fullført, kan dette ta opptil en time. Når det er ferdig, dukker et vindu opp som spør deg om du vil starte datamaskinen på nytt. Klikk på "Ja."

5 Sett flashdisk med alle filene tilbake til USB-porten når systemgjenopprettingen er fullført. Et nytt vindu med alle filene dine. Marker alle filene på flash-stasjon og dra dem inn på datamaskinen. Du har nå lagret alle filene som du hadde før du tørker Gateway-datamaskinen harddisk.