Hvordan Tørk Min datamaskin Clean & Returner det til slik jeg først fikk den

Hvordan Tørk Min datamaskin Clean & Returner det til slik jeg først fikk den


Hvis du er i ferd med å selge datamaskinen, eller hvis et virus har ransaket harddisken, tørke minnet og gjenopprette den til fabrikkinnstillingene er en effektiv måte å snu datamaskinen til et rent rulleblad. Dette sletter alle filer og programmer som har blitt lagt til i systemet siden du har hatt det og samtidig installere noe programvare som kan ha blitt slettet i løpet av den samme tidsperioden. Gjenopprette datamaskinen til fabrikkinnstillingene krever din første operativsystemet plater hvis du har dem.

Bruksanvisning

1 Lagre eventuelle filer eller programmer som du ønsker å holde på en ekstern harddisk for å bevare dem mens du gjenopprette datamaskinen.

2 Sett inn en Windows-installasjonsplaten i stasjonen, hvis du har en, og start datamaskinen på nytt. Følg instruksjonene som kommer opp for å installere en ny Windows kopi som i hovedsak vil reformatere hele harddisken og du starter på nytt. Du vil vanligvis trykker "Enter" godta lisensavtalen og velg deretter "Installer en ny kopi av Windows" fra menyen. Denne prosessen vil trolig ta et par timer, og maskinen skal være alene før den er ferdig.

3 Få tilgang til datamaskinens "datamaskin gjenopprette" alternativet via kontrollpanelet hvis du ikke har en installasjonsdisk for operativsystemet. Dette vil normalt bli funnet gjennom kontrollpanelet under "System og sikkerhet." Dell anbefaler også tilgang til den aktuelle menyen ved å starte og trykke F8 før Windows-logoen vises på skjermen. Når du åpner Systemgjenoppretting, velger du alternativet for å gå tilbake til fabrikkinnstillingene. Følg instruksjonene som dukker opp om tastene for å treffe som vil starte prosessen.

4 Start maskinen på nytt når gjenopprettingen er fullført hvis datamaskinen ikke gjøre det for deg. Du må sette opp systemet med brukernavn og gå gjennom de første menyene som du gjorde da datamaskinen ble brukt for første gang.

Hint

  • Du må kanskje installere drivere på nettet som ikke var inkludert i gjenopprettingen.