Hvordan Tosidig utskrift med en laserskriver arbeid?

Hvordan Tosidig utskrift med en laserskriver arbeid?


Tosidig utskrift, hvor et papirark blir trykt på begge sider som en del av å produsere en papirkopi, er en måte å gjøre dokumentene mer profesjonell, og å redusere utskrifts og fraktkostnader ved å bruke mindre papir. Heldigvis er de fleste skriverdrivere støtter manuell tosidig utskrift. I trykkeribransjen, er utskrift på to sider av et stykke papir eller kartong kalt "tosidig utskrift."

manuell tosidig

Den vanligste typen tosidig utskrift kalles "manuell tosidig utskrift." Gå til menyen Utskriftsalternativer for skriveren og se etter et alternativ som sier "Skriv ut på begge sider av arket" eller "Manuell tosidig." Når du starter utskriftsjobben, vil oddetallssidene skrives ut på papir, og da vil du bli bedt om å sette disse papirark tilbake i skriveren etter å ha blitt reversert, slik at partallssidene kan skrives ut på andre siden.

Ulempene ved manuell tosidig utskrift

Manuell tosidig utskrift har noen ulemper for utskrift på begge sider av et ark. Det vanligste problemet er at når sidene lastes inn i skriveren, kan de bli satt på feil måte, skriver oddetallssidene rett - side opp og partallssidene opp-ned. Eller, enda verre, sidene kan være lagt i opp ned, og partallssidene vil overtrykk oddetallssidene på samme side av arket. Endelig registrering - hvor tett utskriften på hver side av siden er på linje med innholdet på den andre siden - er hit eller savner med dette tosidig utskrift.

automatisk Duplex

Noen små desktop-grade skrivere har innebygde automatiske duplexers, eller kan ha dem installert som tilleggsutstyr. De fleste av skrivere produsert av Brother og HP har duplexers som et alternativ. En automatisk tosidig kjører papiret gjennom skriveren to ganger, slik at utskrift på begge sider uten manuell inngripen. De produserer også bedre registrering mellom for- og bakside på siden. De vanligvis koster mer - som for tiden denne artikkelen ble skrevet, duplexers legge alt fra $ 50 til $ 150 til kostnaden av skriveren. De er også en annen mekanisk mate tog på en skriver, noe som betyr at de er et annet punkt hvor papirstopp kan oppstå.

Professional-Grade Skrivere

Store kontor skala skrivere - også kalt profesjonell - vanligvis har automatiske duplexers bygget i Dette er skrivere som er ment å brukes på et nettverk for alle mennesker i et lite kontor,. de er felles med juridiske firmaer og arkitektfirmaer, og er den lave enden skriver av valget for små print-on-demand-selskaper og små forlag. De duplexers er vanligvis bygget inn i prisen på denne type skriver - som kan variere i pris fra $ 5000 til $ 25.000. Når den er riktig vedlikeholdt, kan disse skriverne få registrering sammenlignes med offset utskriftsjobber.