Hvordan trekke ut tekst fra en PDF til Word

Hvordan trekke ut tekst fra en PDF til Word


To av de mest populære dokumentformater inkluderer PDF og Word. Folk generelt bruker Word til å opprette og redigere dokumenter, og de bruker PDF til å vise og skrive ut dokumenter. Fagfolk velger å publisere dokumenter i PDF, fordi PDF-utskrifter nøyaktig som vises på skjermen, kan ikke redigeres av brukerne og kan lagres i et komprimert format. Du kan enkelt trekke ut tekst fra et PDF-dokument og sette det inn i et Word-dokument for senere redigering.

Bruksanvisning

1 Åpne PDF-dokumentet i Adobe PDF-leser.

2 Velg "Select" verktøy fra PDF-verktøylinjen. Markeringsverktøyet vises på verktøylinjen som en liten pil-lignende markøren, noen ganger ledsaget av ordene Velg. Hvis markeringsverktøyet ikke vises på verktøylinjen din, klikk på "Verktøy" -menyen. Innenfor Verktøy-menyen, klikk på "Basic" sub-menyen eller "Velg og zoom" sub-menyen, avhengig av PDF-versjon. Velg markeringsverktøyet oppført på denne undermenyen.

3 Marker tekst for å trekke ut, ved å trykke ned mens du beveger musen over den markerte teksten. I senere PDF-versjoner, kan du doble, triple eller firemannsrom klikk med musen for å velge et område med tekst. Hvis du ønsker å kopiere bare et enkelt ord, dobbeltklikker med musen hvor som helst på ordet. Hvis du ønsker å kopiere en hel linje med tekst, trippel-klikk med musen hvor som helst på linjen. Hvis du vil trekke ut en hel side, firemannsrom klikker med musen hvor som helst på siden.

4 Velg "Kopier" fra "Edit" -menyen eller trykk CTRL-C for å kopiere PDF tekst.

5 Åpne Microsoft Word. Åpne Word-dokumentet der du vil sette inn PDF tekst.

6 Flytt musen til den nøyaktige plasseringen i Word-dokumentet der du vil at teksten skal settes inn.

7 Velg "Lim inn" fra i "Edit" -menyen eller trykk CTRL-V for å lime inn teksten i Word-dokumentet.