Hvordan type med Photoshop

Adobe Photoshop er industristandarden for å manipulere og retusjere digitale bilder, og det er mye brukt innen grafisk design i tillegg. Mulighetene for å skape digital kunst i Photoshop er nesten uendelige, men før du kan bli en digital Van Gogh, så må du lære å bruke verktøyene Photoshop tilbyr. Den type verktøy er en av de mest grunnleggende av Photoshop verktøysett.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Photoshop og lage en ny fil, angi ønsket størrelse og filnavn.

2 Velg "type verktøy" fra Verktøy-panelet på venstre side av skjermen. Det kjennetegnes av den store hovedstaden "T."

3 Spesifiser font, stil, størrelse, farge og andre tekstalternativer i verktøyalternativpanelet på toppen av skjermen.

4 Klikk på den delen av skjermen der du vil at teksten skal vises og begynne å skrive. Alternativt, hvis du ønsker at teksten skal være bundet til et bestemt område av bildet, klikker og drar en markeringsramme med "type verktøy" og deretter begynne å skrive.

5 Velg "vindu-> character" fra kontrollpanelet og markere tekst ved hjelp av "type verktøy." Her kan du velge flere innstillinger for tekst, slik som tilfellet kniping, ledende og sporing.

Hint

  • Det finnes flere alternativer for "type verktøy" som lar deg endre retningen på teksten til vertikal, og for å gjøre en tekst maske rundt et bilde. Se disse alternativene for forskjellige og morsomme teksteffekter.
  • Hver gang du oppretter en ny plass for tekst, et nytt lag er opprettet, og du kan ikke endre tekstalternativer på lag du ikke jobber med. Sørg for at du vet hvilke lag teksten du ønsker å manipulere er på.