Hvordan Unblock en 8E6 R3000

Skoler og bedrifter bruker ofte filtrering programvare som for eksempel M86 Web Filter / R3000 å blokkere tilgangen til bestemte nettsteder over sine nettverk. Denne pakken er produsert av M86 Security, tidligere kjent som Marshall 886. Nettsteder som ofte blokkert inkludere nettsamfunn som kan redusere produktiviteten samt nettsteder som er potensielt skadelig, er vulgært eller inneholder nakenhet eller er kjent for å inneholde virus. Du kan bruke en gratis web proxy for å oppheve blokkeringen av M86 R3000 filtrering programvare på nettverket. En Web proxy skjuler din IP-adresse og lar deg surfe fritt på Internett.

Bruksanvisning

1 Åpner du en nettleser og gå til en gratis web proxy-server. Nettsteder tilbyr gratis tjeneste inkluderer ProxFree, Hide My IP Proxy Nettsteder og UltraFastProxy.

2 Skriv inn nettadressen til nettstedet du ønsker å besøke i adressefeltet ligger innenfor web proxy nettsted. Trykk enter."

3 Nettstedet lanserer i proxy-vinduet.

Hint

  • Ikke bruk web proxy-tjenester til ulovlige formål.
  • Du kan risikere jobben din ved hjelp av en web-proxy-tjeneste til å bruke Internett eller bedriftens datautstyr på en måte som er forbudt av vilkårene i din arbeidssituasjon.