Hvordan Unblock en VLAN

Hvordan Unblock en VLAN


En VLAN (virtuelt lokalnett) er en type nettverk som gjør det mulig å kommunisere med ulike LAN (Local Area Network) segmenter. Denne typen nettverk er ofte brukt mot bedrifter, utdanningsinstitusjoner og andre fasiliteter som må kobles ulike lokale nettverk. I et VLAN miljø nettverk, administratorer bruke filtrering programvare eller maskinvare for å begrense tilgangen til bestemte nettsteder. Disse filtrering innstillinger, men kan også blokkere nyttige og harmløse innholdet brukerne trenger tilgang. Når dette skjer, kan du bruke en proxy for å oppheve blokkeringen av restriksjoner på et VLAN.

Bruksanvisning

OpenSecure.tk

1 Besøk OpenSecure.tk. Dette er en websitesthat arrangerer en proxy-server du kan bruke til å omgå blokker satt opp på alle typer nettverk, inkludert et VLAN. Åpne Secure endringer IP-adressen din for å holde deg trygg og anonym når du surfer på nettet.

2 Skriv inn adressen til alle nettsteder blir blokkert på VLAN i uanselig feltet du finner på bunnområdet av Open Secure siden.

3 Klikk på "Go" og åpne Secure vil oppheve blokkeringen av filtre på VLAN for å gi deg tilgang til tidligere utilgjengelige stedet.

NewBypassFilter.info

4 Gå til "NewBypassFilter.info." New Bypass Filter er en proxy som kobler deg til nettsteder blokkert på din VLAN gjennom sin server. Det skjuler også din IP-adresse, slik at informasjonen ikke blir avslørt når du surfer på Internett.

5 Skriv inn nettstedets adresse i adresselinjen som sier "Type URL-adresse her."

6 Klikk på "Go" -knappen og New Bypass Filter vil hente nettstedet at VLAN blokkerer gjennom sin server.

WebPassed.info

7 Bla til WebPassed.info. Med Web Bestått, kan du få tilgang til nettstedet VLAN er filtrering. Denne siden lar deg bruke sin server for å koble på noen av sidene og beskytter dine personlige opplysninger ved maskering din virkelige IP-adresse med sin egen.

8 Skriv inn URL din VLAN er å holde deg fra å besøke der URL-linjen vises.

9 Klikk fanen med tittelen "Go" og Web Bestått vil gi deg tilgang til tidligere begrenset websiden gjennom sin egen server.

Hint

  • På nettsteder som AZ Nærhet, kan du finne andre nettsteder som er vert proxy-servere du kan bruke til å fjerne blokker noen nettverk, inkludert et VLAN.