Hvordan Unblock Kontakter

Blant funksjonene Google tilbyr til sine kontoinnehavere er "Google Talk" -funksjonen, som lar deg chatte med dine venner ved tekst, lyd eller video, både innenfor "Gmail" grensesnitt og bruk av eksterne "Google Talk" gadget. For å unngå at samtalen forespørsler fra uønskede partier, kan Google Talk deg blokkere kontakter på ditt skjønn. Hvis du ved et uhell har blokkert noen eller ønsker å gjenoppta samtaler med noen du valgte å blokkere i det siste, vil gjøre det krever bare et par minutter av din tid.

Bruksanvisning

1 Peke nettleseren din til Gmail.com og logge deg på Google-kontoen din hvis nødvendig. Du må være logget på Google for å manipulere din kontaktliste.

2 Skriv inn e-postadressen eller visningsnavnet på kontakten du ønsker å låse inn i "Søk, legg til eller inviter" feltet over Google Talk-boksen på venstre side av Gmail-grensesnittet. For eksempel, hvis din venn John Doe velger å vise sitt navn som "J Doe" og har en e-postadresse i "[email protected]", kan du oppgi hvilket som helst av disse legitimasjon. Klikk på personens navn når den vises.

3 Drop-down menyen øverst til høyre i personens Google "kontaktkort" og klikk "Fjern blokkering". Du og personen vil nå være i stand til å se hverandre på nettet og snakke når dere begge er tilgjengelige.