Hvordan Unblock Port 1.1.1.1

Hvordan Unblock Port 1.1.1.1


Datamaskinen er i stand til å kommunisere med nettsteder, Internett-baserte tjenester og ulike web-applikasjoner gjennom forskjellige porter. Porter kan kommunisere ved hjelp av TCP eller UDP protokollen, og noen kan bruke begge. "1.1.1.1" er et ikke-rutbare virtuelle IP-adressen som brukes av tjenester, for eksempel Cisco, som deres adresse. Disse tjenester bruker bestemte porter for å dele data med datamaskinen. Hvis brannmuren din ikke er konfigurert til å kommunisere med en applikasjon ved hjelp av IP 1.1.1.1 behov, vil du ikke være i stand til å bruke programmet. Unblock denne porten ved å legge det til brannmurens "unntakslisten."

Bruksanvisning

1 Naviger til brannmuren grensesnittet ved å klikke på "Start", velge "Control Panel", klikke på "Security" og deretter velge "Windows Firewall" alternativet.

2 Finn "Slipp et program gjennom Windows-brannmur" linken øverst til venstre delen av vinduet, og klikk på den.

3 Klikk på fanen som sier "Legg til port." Denne kategorien er vist frem på bunnen regionen Brannmurinnstillinger i Windows.

4 Skriv inn navnet du vil tildele denne porten i "Name" -boksen. Skriv inn portnummeret programmet som bruker IP 1.1.1.1 krever for å utveksle data med deg i "Portnummer" -feltet.

5 Klikk for å velge "UDP" eller "TCP" check-boksen, avhengig av protokollen som brukes ved porten du legger til. Hvis du er usikker, kan du velge både protokolltyper. Klikk "OK" og porten du har lagt vil nå frigjøres på nettverket. Programmet bruker IP 1.1.1.1 vil nå være i stand til å utveksle data med deg.