Hvordan Unblock Port 3724

World of Warcraft er et internettbasert spill utviklet av Blizzard Entertainment. Dette spillet kommuniserer med operativsystemet på port 3724, ved hjelp av TCP-protokollen, som gjør at du og World of Warcraft til å etablere en forbindelse og utveksle datastrømmer. Hvis port 3724 blir blokkert av brannmuren, vil du være i stand til å starte eller spille World of Warcraft på systemet ditt. For å oppheve blokker denne porten og lar spillet til å kommunisere med datamaskinen du må åpne port 3724 på Windows-brannmuren grensesnittet.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" og velg "Control Panel" fra Start-menyen

2 Klikk på "Windows Firewall" og Windows-brannmuren vinduet vises.

3 Klikk på "Slipp et program gjennom Windows-brannmur" alternativet som vises i det venstre feltet og innstillingen vinduet Windows-brannmuren vil dukke opp.

4 Klikk på "Unntak" -kategorien på øvre del av vinduet og klikk på "Legg til port" fanen nederst Unntaks vinduet.

5 Skriv inn navnet du vil gi til denne porten i feltet som vises ved siden av der det står "Name" og skriv "3724" i feltet som vises ved siden av der det står "Portnummer". Klikk for å sjekke "TCP" check-mark ved siden av der det står "Protocol" og klikk "OK" for å fullføre legge port 3724.

6 Rull gjennom listen vises i Unntak menyen, under der det står "Program eller port" og finne World of Warcraft. Sørg for at du sjekker boksen ved siden av World of Warcraft er avmerket. Hvis det ikke er det, klikker du for å sjekke det. Klikk "OK" for å lagre disse endringene og port 3724 vil bli blokkert.