Hvordan unngå å bli lurt på Ebay

EBay har stort sett alt en person kan ønske å kjøpe, så det er egentlig en verdensomspennende garasjesalg. Det er imidlertid en ulemper dette verdensomspennende garasjesalg, og det er fare for å falle byttedyr til eBay svindel. For å unngå å bli lurt på eBay tar en forsiktig natur og muligheten til å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Sammenligne prisingen av et element du vil kanskje kjøpe på eBay med utsalgsprisen på varen ved kommersielle nettsteder som selger varen. Mens hensikten med å handle på eBay er å finne en god handel, hvis elementet prising er langt under utsalgspris, kan det være en svindel. Hvis det ser for godt til å være sant, er det sannsynligvis.

2 Sjekk hver selgere, for å unngå å bli lurt på eBay. De fleste hver selger på ebay har en liste over personer som har gjort forretninger før med selger og priser og kommentarer på transaksjonen. Hvis selgeren har noen negative tilbakemeldinger, må du være leery av varene de Hawking. Det er noen nye selgere uten karakterer, og noen har falske karakterer - rating-systemet er ikke idiotsikker.

3 Hold deg rolig under noen auksjon, og ikke la seg rive med i anbudsprosessen. En utbredt svindel på eBay er når selgerens partner eller selger seg selv med vilje byr opp et element i håp om en annen person vil forsøke å overby ham. Derfor er det viktig at du angir et budsjett for hvert element, og holde fast ved dette budsjettet i løpet av anbudsprosessen.

4 Unngå å lage noen betalinger via Western Union, Moneygram eller andre noen andre cash-betalingssystem. Du vil ha en elektronisk eller papir løype for transaksjonen i tilfelle det var en svindel. Kredittkort er den sikreste måten å foreta en betaling på eBay, etterfulgt av deponeringstjeneste, personlig sjekk, debetkort og PayPal. I tillegg, ikke ledning penger direkte fra bankkontoen din hvis mulig.

5 Bosette alle transaksjoner gjennom eBay auksjon system. Noen selgere vil sende deg og prøve å få deg til å kjøpe varen direkte fra dem og omgå beskyttelsen av en eBay transaksjon system. Hvis noen e-poster du om et element utenfor eBay, fortelle henne at du vil bare by gjennom eBay.

6 Stopp enhver transaksjon der selgeren endrer e-postadresser i løpet av transaksjonen. Dette kan bety at han prøver å dekke sporene ved å ikke bruke e-postadressen på sin eBay-konto.

7 Hold noen produkter du selger på eBay til kjøperens penger tømmer banken din og er på kontoen din. Hvis du blir bedt om betaling med sjekk, bare vente til sjekken kommer før du sender varene.

8 Unn eBay kontodetaljer akkurat som du ville din bankkonto. Hvis noen skulle få kontoinformasjonen din, kan hun begå svindel under navnet ditt, slik at du vil regninger og hodepine.