Hvordan unngå adware

En av de vanligste symptomene på adware programmer er de irriterende pop-up-annonser. Adware programmer er ikke virus, men de kan være distraherende og føre til at datamaskinen treg. Adware kan også inneholde skadelige programmer og hackerverktøy. Det er vanskelig å oppdage adware fordi det kan være skjult i fri programvare som du installerer eller videoklipp som du kjører på nettsteder. Du kan bruke flere metoder for å unngå adware.

Bruksanvisning

1 Last ned og installere anti-virus og anti-adware applikasjoner med daglige definisjon oppdateringer, slik som Digital-forsvarer Antivirus, Immunet Protect Gratis og PC Tools AntiVirus Free. Åpne antivirus som du velger å installere. Sørg for at den automatiske daglig definisjon virus og adware oppdatering er på. Kontroller at status for programmet er på beskyttelsesmodus.

2 Trykk på Windows-tasten. Klikk på "Alle programmer" og deretter "Windows Update." Klikk på "viktige oppdateringer". Plasser en sjekk ved siden av alle sikkerhetsoppdateringene. Klikk "Install". La oppdateringen å fullføre og starte datamaskinen på nytt.

3 Trykk på Windows-tasten og åpne "Control Panel". Open "Sikkerhet" og klikk "Windows-brannmur". Velg "Slå Windows-brannmuren på eller av." Klikk på "På (anbefales)" og deretter "OK."