Hvordan unngå en Blokkert Domain

Hvordan unngå en Blokkert Domain


Nettsteder er blokkert i en rekke forskjellige måter, og mens noen er unødvendige, andre ikke - for eksempel et nettsted anses uegnet for barn og blokkert av en skole proxy som resultat. Blokkering kan gjøres på brukeren og hosting nivå også. I slike tilfeller er en blokkert domene mer en refleksjon av innholdet eller aktivitet linke til nettstedet ditt, og har potensial til å hindre nettstedet fra å nå sitt tiltenkte målgruppen. Det er flere gode fremgangsmåter for å unngå dette scenariet.

Bruksanvisning

1 Bruk vanskelig å gjette passord for å beskytte webserveren tilgang fra hackere og roboter. Sett tall og bokstaver i passordet ditt, og unngå vanlige ord. Endre passordet ditt regelmessig. Hvis nettstedet ditt er kompromittert, kan den brukes til en rekke ulovlige formål som spamming og resultere i domenet blir blokkert av din web host.

2 Gi nyttig innhold. Informasjonen på nettstedet ditt bør være friskt og originalt å oppfordre brukere til å gå. Ikke bruk provoserende bilder og innhold som banning og pornografi, da dette begrenser målgruppen for nettstedet ditt, og vil få det blokkert av enkelte brukere og nettverk.

3 Følg retningslinjer gitt av CAN-SPAM handle. Dette inkluderer bruk av ikke-villedende overskrifter og fag for markedsføring e-post, og gir kontaktinformasjon og en opt-out-metoden fra dine utsendelser.

4 Ikke legg ut eller verts innhold som er opphavsrettsbeskyttet eller på annen måte er ulovlig uten tillatelse. Dette kan gå mot din hosting brukeravtalen og få ditt domene blokkert.