Hvordan utforme en iPod app

Hvordan utforme en iPod app


Bygge en iPod app kan være komplisert hvis du utvikler det fra bunnen av. Det er selskaper som vil bygge din app for deg, er alt du trenger å gjøre er å fortelle dem hva du vil (og betale dem). Men hva hvis du ønsker å designe en iPod-programmet selv? The iPhone Dev Center har all den tekniske informasjonen du trenger for å utvikle din egen app. Dette er hvordan å designe din iPod app grensesnitt.

Bruksanvisning

1 Skissere hva du vil. Sette noen tenkte i hva du vil at programmet skal gjøre. Hvor mange skjermer bør den ha? Hva meny alternativene skal du gi? Dreieboken din app slik at du vet hva du skal bygge.

2 Last ned Xcode Tools. Dette er en samling av programmer som brukes til å utvikle og bygge programvare for Apple-produkter. Du må registrere deg for en gratis Apple Developer Connection (ADC)-konto for å laste den ned.

3 Opprett en ny Xcode prosjekt. Dette gjøres når du først åpner Xcode. Det vil automatisk opprette tomme design-filer, eller "dokumenter" for deg å jobbe med.

4 Åpne Interface Builder. Dette er design program innen Xcode. Med det kan du visuelt sette sammen alle elementene i programmet ditt. Lyst til å lage vinduer, kontroller og menyer? Interface Builder er det du bruker til å lage dem. Det er der de tomme dokumenter blir app-skjermer.

5 Bygg din design. Ved hjelp av dine skisser eller storyboard som en guide, sette design sammen. Interface Builder har maler, objekter, en font manager, og flere alternativer for deg å tilpasse.

6 Lag dine handlinger, hendelser og bindinger. Dette er innstillinger som gjør programmet til å fungere; de er kalt "tilkoblinger." Bruk Inspeksjon eller dra og slipp ikonene for å opprette disse tilkoblingene. Interface Builder vil arbeide med hoved Xcode program for å integrere koden og design for å skape programmet.

Hint

  • Apple har omfattende brukerveiledninger som dekker alle aspekter av app utvikling og design. Gå gjennom tutorials og guider for detaljerte instruksjoner.
  • Du vil være frem og tilbake mellom hoved Xcode programmet og Interface Builder for å lage din app fungere skikkelig. Hold begge programmene åpne slik at du kan bygge og teste app som du jobber med design.
  • Husk grensesnittet design er bare en liten del av iPod app utvikling. Hvis du er ny på software design, forventer en læringskurve. Imidlertid er Interface Builder ganske intuitivt og lett å navigere.