Hvordan utgang fra datamaskinen til TV-en din

Bruke TV som dataskjerm kan forbedre brukeropplevelsen tidoblet, slik at du kan surfe på internett og spille spill på storskjerm. Den brukes til å koble TV-en til datamaskinen metoden vil variere avhengig av tilkoblingsporter tilgjengelige på baksiden av TV-en, men disse er de trinnene du må følge for å få ting fungerer i alle fall.

Bruksanvisning

1 Koble en DVI-til-VGA-adapter til baksiden av maskinen, skru den fast til porten hvor den gamle skjermen er koblet til maskinen. Dette er nødvendig som de fleste nyere datamaskiner utgang deres videosignalet i digital video interface (DVI) format, mens de fleste TV er bare villig til å godta et signal i Video Graphics Array (VGA) format. Pass på at adapteren er skrudd inn så mye som mulig for å unngå å miste signalet klarhet.

2 Hook ene enden av VGA-kabelen til baksiden av datamaskinen, og den andre til VGA-porten på baksiden av TV-en. VGA-porten er en blå port som inneholder 15 forskjellige små hull, ordnet i tre linjer som inneholder fem hull hver. Nesten alle moderne TVer som er utformet for å akseptere datamaskin innspill vil bruke dette skjemaet.

3 Bytt inngangskilden på TV til VGA-innstilling. Oppnå dette ved å sykle gjennom fjernsynets menyen til du finner kildeinnstillingene. Disse innstillingene angir de ulike tilkoblingene som er utformet for å fungere med bestemt sett, inkludert AVI, komponent, HDMI og VGA-innganger.

4 Start datamaskinen på nytt for å fullføre tilkoblingen. Datamaskinen skal automatisk registrere fjernsynet som sin monitor under oppstartsprosessen, så forventer å se din normale oppstartsmeldinger vises på storskjerm.