Hvordan Våkn en eMachines datamaskin med Vista

EMachines, som eies av Acer Inc., er en merkevare av stasjonære og bærbare datamaskiner som kjører på operativsystemet Windows, inkludert Windows XP, Vista og Windows 7. I likhet med andre datamaskinen merker, kan eMachines datamaskiner settes til å gå i "hvilemodus" å spare energi. Den "sleep mode" -funksjonen slår av datamaskinens harddisk og setter systemets strømforsyning i en strømsparingsmodus. Du må "våkne" eMachine datamaskinen før du kan utføre funksjoner med operativsystemet Windows Vista.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Return" eller "Enter" tasten på tastaturet på eMachines datamaskin som kjører Vista. Det kan ta et minutt eller to til datamaskinen for å "våkne opp".

2 Beveg musen festet til eMachine datamaskinen som kjører Vista hvis datamaskinen ikke "våkner" når du trykket "Return" eller "Enter". Trykk på venstre museknapp mens du beveger musen.

3 Trykk på "Power" knappen på forsiden av eMachines datamaskin hvis systemet ikke klarer å "våkne opp" etter bruk av tastatur og / eller mus. EMachines datamaskin vil da begynne å starte opp-denne prosessen kan ta tre til fem minutter for datamaskinen å fullt starte opp.

4 Begynn å bruke datamaskinen når systemet er oppe og går.

Hint

  • For å gjøre justeringer i dvalemodus på eMachines datamaskin, klikk på "Control Panel", "Strømalternativer", "Endre strømsparingsinnstillinger", "Endre planinnstillinger" (du vil se datamaskinens gjeldende innstillingene for strømsparing) og klikk deretter på " endre avanserte strøminnstillinger "for å gjøre endringer og sette opp en ny strømsparende innstillingen. Du kan også slå av dvalemodus av eller angi hvor lenge inaktiv før maskinen går i hvilemodus.